Stall F.E.A.R
START
OM OSS
RESULTAT
INFO OM HÄSTARNA
VÅRA STON
ÅRSFÖL
ANDELSHÄSTAR
TILL SALU
TANKAR & IDEÈR
FOTOALBUM
KONTAKT  
 

 

Senaste nyttSenaste nytt

24/4
Greenhill's Lucky hade en fin kväll på Axevalla i tisdags kväll. För dagen körd av Tomas Dahlborg som har fint flyt för dagen så också denna afton med Lucky. Han körde henne till sargen och det blev fjärde invändigt men ca 700 kvar tog han sig ut med en del flyt i tredje spår och i slutet i sista sväng fick Lucky fritt och in på upp loppet var hon snabbast. Hon vann ganska enkelt och var inte trött i mål.

9/3
Lucky stog i 25 gånger pengarna i tisdags travet på Axevalla och vann på ett mycket positivt sätt. Anders Svanstedt gav henne ett perfekt lopp då hon gick i tredje spår långt ner i kön fram till andra utvändigt och såg väldigt löp sugen ut och fast det var över lång distans så gick hon i mål med lite krafter kvar.

6/1
Hästar har blivit skadade till och från och till och med dött detta sura trav år. I somras var det inte mycket som fungerade bland start hästarna heller och den som var riktigt bra var Greenhill's Lady i Finland som vann några lopp i våras och skulle gå ut i Finska V75 och blev struken och jag vet inte vad som hänt men hon har inte startat sedan dess så hon är väl skadad hon också. Greenhill's Cindy flyttade vi till Flemming Jensen i Danmark och hoppades på lite framgångar med henne, men det sket sig ordentligt och hon galopperade i alla fem starter hon gjorde för honom. Flemming hade för övrigt ett riktigt kanonår där hästarna gick riktigt bra, men inte Cindy! Nu är hon tillbaka hos Jan Björkqvist och har blivit trea i två starter av två möjliga. Bra!!!
Hur mycket pengar våra hästar har dragit in i år är inte ut räknat än, men det är väl inget rekord att vänta sig detta oturs år. Vi får ta nya tag 2014!

2/9
Greenhill’s Lucky vann på Axevalla förra tisdagen i ett lopp på lunch travet. Hon vann på 15,3 från ledningen hela vägen och såg taggad och fin ut och vann med krafter kvar.
Greenhill’s Lady var tvåa i Finland i ett lopp utanför V75 och hon fortsätter att göra fina lopp utan att få nosen först. Detta var fjärde loppet i rad som tvåa, men hon gjorde ett kanon lopp senast med en riktig rökare 800 kvar men lyckades inte ta sig förbi segraren.

13/6
Lady vann i Finland ytterligare en gång till och gjorde det på ett starkt sätt enligt rapporter från Finland. Hon anmäldes sedan till Solvalla och Diamantstoet med 100.000 tusen i första pris. Men det blev inge lycka för Greenhill’s Lady, fast allt såg bra ut från start där hon tog ledningen och ledde loppet men fick press vid några tillfällen i loppet och var där med stum in på upploppet och slutade sjua till slut. Hon såg fin ut i loppet och var andre rankad men fick onödig press från några kuskar och så var det Sverige besöket över. Tiden blev fina 1.14,3 över 1240 meter volt start.

22/5
Greenhill’s Lady vann överlägset på Forsa travbana i Finland i söndags trots galopp in i första sväng och tappade 30 till 40 meter på ledande häst. Fram till andra utvändigt efter galopp och sedan på bortre långsidan körs Lady fram i dödens och in i sista sväng släpper kusken av henne och lämnar övriga med många längder och vinner till synes åkandes för kusken och med tussarna kvar i Lady. Greenhill’s Lady kördes för dagen i en Amerika vagn och tiden över 2140 meter blev 15,8 trots galoppen. Hon såg riktigt läcker ut denna dag och nu ser vi fram mot nästa start.

1/3
Då kom det en seger för Greenhill’s Cindy i nionde starten och det kändes inte helt oväntat på något sätt. Dom sista gångerna har banan inte passat Cindy och nu var det fastare bana och dessutom var Cindy riktigt bra med i starten.
Det var i går på Åby som Cindy slog till och utförde ett riktigt odramatiskt lopp med en säker start från spår sju bakom bilen och var med från början och hamnade till slut i tredje par utvändigt och så långt fram har hon knappt varit innan i någon start. Hon gick sedan på i tredje spår på bortre lång och följde med de två hästarna i täten som hon sedan på upploppet tog sig för bi på open stretch.
Kanske har lugnet närmat sig något i Cindy som i sin tur gör att hon koncentrerar sig mer på att bara springa och tävla.

29/1
Det blev en trevlig kväll på Mantorp i går med en seger och en andra plats på våra uppfödningar.
Lopp 9 var Greenhill's Lucky andre rankad på spelet och starten gick perfekt med andra utvändigt till slut och där fick hon sitta till utgången av sista sväng. Men favoriten i ledningen kunde hon inte utmana trots en perfekt löpning och hon försökte komma närmare men ledaren var en ganska fin häst trots lite tryck emot sig under resans gång så höll den hästen ända in i mål. Något besviken direkt efter loppet kanske men så är det och Lucky hängde något på en töm så hon är väl inte hundra i alla ben. Men man har högre tankar om den här hästen egentligen.

Greenhill's Devil gjorde där i mot ingen besviken och hade dåliga blod värden senast och hade inte startat på nästan en månad trots detta går han på 1.17,6 och vinner på ett riktigt bra sätt. Devil är en riktigt snygg och rejäl häst som ser fin ut från sidan men fortfarande är väldigt ofokuserad och lite små lat i loppen. Men i detta lopp så kliver han på bra mot slutet av loppet och tar på ledaren hela tiden, men Devil hade släppt en aning i sista sväng till ledaren och då blev det lite extra glapp att ta i fatt men det löste sig och han vann ganska säkert tillslut även om han var något trög eller trött det sista som jag bedömde det hela.

För min del så kan detta bli en liten solskens historia med den här hästen som jag sålde på kriterie auktionen 2010 och han som köpte hästen hade otur för Devil var halt någon dag efter i sitt nya hem.
Man kollade hästen men hitta inget konstigt på Devil i början men gjorde en annan upptäckt efter att man bestämt att man skulle röntga bak knäna och upptäckte då en slags cysta som samtidigt är ett slaggs tomrum i knät som jag inte kan förklara vad som är det egentliga problemet men som helt plötsligt kan göra väldigt ont. Sådana här problem är väldigt ovanliga och det är kanske 50% att det blir bra och kanske aldrig riktigt stabilt heller någon gång. Så den nya ägaren ville helt naturligt lämna tillbaka hästen så det blev en osåld häst tillbaka som dessutom var ett allvarligt fel på. Jag pratade med Jan Björkqvist och han tyckte att vi skulle kolla med en annan veterinär som tyckte att hästen var så ung att det var värt att försöka behandla hästen och prova sig fram om det skulle fungera. Devil har blivit behandlad ett antal gånger under sin tränings period och har heller inte tränas så hårt efter som det belastar detta bakknät för hårt ,och Jan har valt att ta det väldigt lugnt med Devil så här långt i träningen och försökt att starta igång han och hoppas att hans fina grund kapacitet skall räck en bit. Att Devil över huvud taget har kommit till start är för mig helt fantastiskt och att han vinner ett lopp är så jäkla trevligt även för Jan som gick med på att prova hästen mot dessa dåliga förutsättningar.

24/1
Stabilare lopp av Greenhill's Cindy på Åby i tisdags. Cindy gjorde ett riktigt bra lopp och blev trea efter att gått i tredje spår i sista sväng och med tanke på att det blev en tappstart bakom bilen på nästan 20 meter av kusken Stefan Söderqvist.
Visserligen var hon stressad innan loppet men hon verkar få travet till att stämma bra nu och ser riktigt fin ut i från sidan och hon sänkte sig med två sekunder i detta lopp över 2140 meter. Hon landade på 17 blankt i sitt andra fel fria lopp så här långt.

28/12
I dag startade Greenhil's Lucky i Halmstad på luchtrav. Loppet gick över 1640m och Lucky blev trea efter att hon spurtat riktigt vasst efter sen lucka. Tiden blev 14,6 och håller nu en fin form och med en tidigare lucka så vinner hon enligt kusken Peter Ingves.
Senare på kvällen på Bergsåker startade tre åriga Ina Zenz som hon nu heter i ett fint sto lopp för treåringar E3 bonus - Svenska Foder med 50 000 i första pris. Ina Zens blev tvåa på ett riktigt fint sätt och med en trött rygg i sista sväng där hon fick gå runt och runda några och tappade en del men spurtade kanon bra. Andra platsen gav 25000 och fina poäng så det blir spännande att följa henne framöver för det här är en riktigt fin travare.

8/12
Tre hästar till start och alla tog pallplaceringar. Först ut var P.G.Ville i ett lopp med riktigt tufft motstånd för hans del men han hängde med riktigt bra på inner spår och fick lucka till slut och tog tredje platsen.
Sen var det dags för Greenhill's Lucky i ett sto lopp över 1640 meter där hon från spår tio var bland de sista fältet i när hon fick rygg på Åke Svanstedt i tredje spår och gick riktigt fort genom sista sväng och rundade många och spurtade i som tvåa. Verkar nu ha riktigt fin form.
I lopp 9 så startade vår andelshäst Greenhill's Cindy som har galopperat i dom två första starterna från spår fyra men nu var det autostart från bricka ett som gällde. Åke tog det lugnt och hamnade sist i fältet och kom sedan ut i andra spår och ca 13 hundra kvar går Åke ut i tredje spår för att går fram till dödens men blir ut svarad och hängandes i tredje spår i resten av loppet men hon går otroligt bra ute i spåren men tvekar lite och vill ut i banan i början på sista sväng men forsätter framåt igen och är som andra häst på upploppet och blir till slut tvåa. Åke har inte drivet Cindy en meter under resan och hon ser fin ut över mål. Ett riktigt styrkebesked från Cindy och det här var otroligt kul för oss som är med på henne.

28/11
Det blev en mycket rejäl uppvisning av Greenhill's Life när han vann på Solvalla i kväll på tiden 18,2 i snögloppet. Han vann med fem längder och gick riktigt fort dom sista 600 m. utan att drivas något nämnvärt.Timo Nurmos tränar denna treåriga valack. Tyvärr var det väldigt tråkiga besked för Lifes två åriga syster som finns hos Fredrik Persson i Kalmar när jag ringde han i fredags. Hon lever inte längre och fick avlivas på grund av att hon hade brutit ett bakben i hagen. En dag när dom kulle hämta in henne så gick hon inte att flytta en meter i hagen.Det var för övrigt tre kompisar till i hagen och det var väldigt svårt att veta vad som hänt enligt tränaren. Men det fanns en trädunge i hagen och Greenhill's Lovely som hon hette var skinnflådd upp över baklåren. Ägarna hade dessutom inte försäkrat Lovely, som dom betalat 100.000kr för. Det här var väldigt tråkigt man tror knappt att det är sant.

6/11
Då var det dags för Greenhill's Cindy att göra sin debut på på tävlingsbanan. På fredag i lopp 1 på Axevalla från spår fyra i volten skall Kenneth Glaas (skötaren) sköta tömmarna i denna debut. Åke Svanstedth är tydligen inte med på hela tävlingskvällen på Axevalla. Det blir väldigt spännande och se om våran andelshäst kan visa något positivt på tävlingbanan. Det vet vi någon gång på fredags kvällen om hon har.

31/10
Greenhill's Lady tog andra raka segern i finland förra tisdagen över kort distans den här gången. Hon tog över ledningen efter ca fem hundra meter sedan var det alldrig någon fara och det blev ganska lätt med en längd på tiden 1.14,8 barfota runt om.

17/10
Efter två lite svagare lopp efter några månaders uppehåll för Greenhill's Lady så var det en helt annan häst denna gång. Lady hamnade i femte invändigt men kusken tryckte sig ut vid liten lucka efter sju hundra meter och hamnade då i tredje utvändigt och attakerade sex hundra meter från mål. Men det var långt fram till ledande häst men det bet bra in på upp loppet och hon vann säkert med ett par längder. Jag tror hon gick barfota för första gången på länge.

3/10
Greenhill's Lucky fick ett fint lopp i tisdags kväll där hon hamnade i tredje invändigt av lärlingen Ville Nisonen och kom sedan ut i andraspår ca 600 kvar och fram som tredje häst in på upploppet och avgjorde strax före mål med en hals på 17.0 över 1240 meter. Hon såg strålande ut i värmningen och det var hennes tur att vinna efter allt strul.

21/8
Åtta åriga Greenhill's Daisy gick till final i Mantorps loppet i går på Mantorp efter att blivit femma i försöket på 13,5 över 1640a i en ok avslutning. Men i finalen blev det fartfest och dom öppnade i elitlopps fart i o6 tempo dom första femhundra metrarna. Daisy var dock inte med i den start rusningen men från spår sju kom hon ner på innerspår och följde med fint i det höga tempot där segraren vann på 11,0 en kanontid. Daisy har haft svårt att springa mot hingstar och vallacker men nu har hon formen där och gick i mål som fyra på för hennes del fantastiska 1.11,8!! Kanonkul för andelsägarna kring hästen!

15/8
Greenhill's Lucky gjorde ytterligare ett fint lopp nu på Vaggeryd senast efter att blivit tvåa på Axevalla från spår 11 starten innan. Nu hade Lucky även denna gång lottats till en dåligt spår och det blev nr åtta bakom bilen och hon hamnade en bit bak från början och tappade från dom där framme från start men i siste sväng löste det sig bra från fjärde invändigt fick hon lucka och spurtade riktigt bra men nådde ej fram till segraren som hade fått för stort försprång. Hon ser mycket finare ut nu och hon vill verkligen springa hela vägen in till mål. Hoppas på bättre startspår nästa gång.

27/7
Det känns som Greenhill's Daisy börjar hitta formen hos Per Lennartsson. Hon gjorde ett riktigt bra lopp i tisdags på Eskilstuna travbana och hon hamnade som sagt i dödens direkt i det lilla startfältet med favoriten i ledning fanns det inget annat än att sitta kvar där loppet igenom. Per var nöjd med henne och tyckte att formen är riktigt på gång. Han berättade att han varierar träningen på Daisy och kör inga sten tuffa pass utan blandar backträning med ridträning.

30/6
Det blev galopp även denna gång när Greenhill's Cindy skulle kvala. Men denna gången kom galoppen varvet kvar till mål och hon slog ihop helt plötsligt och tappade säkert närmare 70 meter enligt tränaren Jan Björkqvist innan hon ställde sig. Hon klarade kvaltiden trots detta och var ifatt sista häst vid mål även om hon höll på att galoppera på upploppet också men Jan fick bära henne sista biten mot mål. Cindy har ett stort steg och får inte riktigt plats ibland, men det får tränaren fila på framöver. Hon gick riktig bra sista varvet enligt tränaren.

18/6
Bobby gjorde ett riktigt bra lopp på Forsa travbana i Finland igår söndag. Han har vilat ett tag efter väldigt flitigt tävlande tidigare i år och som resulterade i dåliga resultat dom sista starterna för lille Bobby. Han är mer stark än speedig så detta långa lopp på sommar bana passade honom tydligen. Distansen 3180 meter som sista och enda häst i bakre volten blev så småning om fjärde utvändigt och i sista sväng tryckte kusken Erka Pecka Määkinen på gasen och Bobby rundade dom där framme och satte klorna i ledaren men orkade inte svara häst som fick lucka från tredje inner och blev slagen kort före mål med en längd.

11/6
Daisy gjorde debut för Per Lennartsson i fredags på Östersunds travet med den äran. Hon fick vinnar hålet efter första sväng då Per valde att inte svara favoriten i starten utan fick ett bra lopp i rygg och såg fin ut och spurtade ok in som tvåa. Ett lopp som var bra mentalt för Daisy som gick med skor på och var inte utrustad med norsk huvudlag i debuten för Per. Hoppas hon trivs hos Per och att hon gillar att tävla ett tag till.

10/5
Lucky har som häst gjort alla optimistiska bland de tränare hon varit hos när det gäller tränings jobb men i lopp har hon inte levererat i närheten vad man har känt i träning. Visserligen har hon haft en del invärtes problem men man har inte lyckats klura ut vad som har varit det kanske egentliga problemet. Men efter en genomgång av ryggen hittades en del klara problem. Hur länge hon har haft detta är ingen som vet, och om hon blir helt perfekt i sin kropp är svårt att säga plus att psyket har säkert tagit en del stryk också förmodligen. Men på Vaggeryd i söndags visade hon en klar förbättring i jämförelse med dom senaste starterna hon gjort. Lucky var inte helt hundra i svängarna men hon gjorde ett mycket bra lopp som sista häst varvet kvar och gick stora delar i tredje spår och en bit i fjärde spår i sista sväng och sprang in till en fin tredje plats. Jag hoppas att hon känner sig bättre i kroppen när hon tävlar och med det kommer att leverera lite mer.

26/4
Greenhill's Lady ser väldigt fin ut för dagen. Jag tror inte jag sett Lady så fin någon gång tidigare, hon ser väldigt spänstig och vältränad ut med svansen rakt upp i vädret.Hon fick även denna gång vinnarhålet och följde i rygg ledaren som in på upp loppet ryckte undan med flera längder och det var precis som Ladys kusk inte var med på noterna för hon tappade flera meter innan hon tog tag i grejjerna men sen avsluta hon riktigt snabbt och det var långt ner till trean.

23/4
Det blev en tredje plats med mer smak på Axevalla i fredags för Amigo. Efter en behandling av ryggen nere på Helsingborgs djursjukhus så såg Amigo betydligt rappare ut från sidan med ett rejälare framsteg. Blev lite trött mot slutet men han fick ett tufft lopp i dödens i ett helt varv men gav inte upp helt i slutstriden och blev upp hunnet kort före mål. Skall bli spännande att se honom i nästa start med det här loppet i kroppen.

15/4
Lady vann i finland efter ha bytt tränare och såg fin ut igen. Det var i Tammerfors i tisdags som hon skrällde till ordenligt med 54 i vinnarodds. Hon hamnade i vinnarhålet och fick lucka i sista sväng och avgjorde strax innan mål på 1.16,5 2100m på vinerbana.

8/3
Det blev dottern till Sally Greenfield som har sin debut avklarad. Hon heter nu mer Ina Zens och startade på Örebro den 26/2 och gjorde ett bra lopp som femma med en galopp i första sväng där hon säkert tappade närmare hundra meter, men kom i fatt och var med klungan in i mål på tiden 20,2g.
Henrik Larsson tränar och brodern körde och vi får se när det blir start nästa gång

16/2
Det flyter på ganska hyfsat för dom som startar på just nu. Greenhill's Amigo blev femma senast på Axvalla med rubbet kvar i vinnarhålet men kom ej loss och var inte trött i mål enligt tränaren Jan Björkqvist. Hade han fått lucka in på upploppet hade Amigo vunnit menar Jan Björkqvist.

Greenhill's Lucky gick bra i första starten efter behandling och såg fin ut på Axvalla och blev fyra med krafter kvar i mål. Nyttigt smyg lopp för hennes del mentalt.

Greenhill's Bobby som tävlar flitigt minst sagt där borta i finland går bra i varje lopp han är ute i just nu och blev två senast i kraftig körning hela vägen i ledning, men blev slagen med nos strax före målgång av häst från dödens som var riktigt bra. Men Bobby har nu tjänat nästan 40.000 tusen redan i år och det är mycket i finland med deras klena prispengar.

Greenhill's Sandy tog en fin andra plats i kväll på Åby i sista loppet för kvällen som hon stod 40 meters tillägg i. Det var ett P21 lopp som tränaren Roland Rutgersson tog ut henne i för att försöka skapa mer poäng på Sandy och det lyckades ju riktigt bra för Sandy och Roland med den tanken. Hon var slagen med huvud och orkade inte riktigt att slå klorna i ledaren men såg fin ut igen efter att hon gjort ett fint lopp även senast på Åby utan att tjäna några pengar.

17/1
Greenhill's Bobby har kommit i gång strålande i årets första starter. Två segrar av två möjliga så här direkt i inledningen av 2012. Det har blivit spets och slut i båda loppen från spår fem bakom bilen. Bobby stod i 44,5 gånger pengarna i första loppet han vann. Året 2011 slutade med två tredje platser av Greenhill's Amigo som gjorde det riktigt bra och Greenhill's Bobby i Finland. Våra hästar sprang in lite över 400.000 tusen med resultaten från Finland medräknat. Snittet håller i sig bra.Greenhill's Lucky gjorde debut för Jan Björkqvist på Axevalla i början på januari och slutade på en fin fjärde plats efter att ha galopperat en bit i första sväng. Hon kom tillbaka och såg fin ut och gick invändigt hela vägen in mot mål och fick ett snällt lopp i sin första start för Jan Björkqvist. Hon bör gå framåt av detta lopp.

19/12
Snart är året slut och vi får se om hästarna har sprungit in ungefär som tidigare år.
En del hästar har gått i vinter vila och dom som startar gör det hyggligt.
Greenhill's Amigo har ju gått bra och var trea för fjorton dagar sedan och även Greenhill's Bobby har startat igen i Finland och var också trea senast. P.G Ville startar också och är hyfsad men vi hoppas på en seger snart. Men den som är en besvikelse är våran Greenhill's Tiger som verkar vara sjuk varenda gång han startar. Däremot har en syster till Tiger kommit tillbaka till oss efter varit utlånad som tävlings häst och befinner sig nu hos Jan Björkqvist här i Ulricehamn. Vi hoppas att hon skall starta på i vinter och tända till på ridträning.

19/11
Fyraåringen Greenhill's Amigo vann i sin sjätte start i tisdags på ett dimmiga Axvalla. Dimman låg tung men Amigo vann lätt efter att fått lucka från tredje invändigt och spurtade riktigt bra. Det var första gången som Amigo gick med "rycktussar" och han svarade jättebra på dom. Enligt tränaren Jan Björkqvist hade man lämnat fortfarande lite fast bomull kvar i öronen och han har varit lite seg i loppen den här stora hästen innan, men som sagt det finns lite mer att ta till för övrigt i framtiden, även balans mässigt också.

13/11
Förmodligen behöver Tiger fler lopp i kroppen efter att han blivit trött i ledningen på Åby i torsdags. Tiger slutade sexa i ett lopp som han tog ledningen i ganska enkelt och han såg fin ut från sidan och allt såg bra ut till ca fyra hundra kvar och till sist gav han sig som trea och slutade alltså sexa på tiden 18,4 över 2140m. Efter som Tiger hadde kraftig hals infektion i debuten på Jägerso var det ändå trevligt att se Tiger på Åby. Att göra sitt första lopp i livet med hals infektion är väl ingen perfekt start för en häst, kan ju på verka den mentala biten lite så här direkt i början kanske. Vi får se hur nästa lopp artar sig.

22/10
En fin tredje plats blev det för P.G. Ville efter långt uppehåll för sin nya tränare Stefan Persson. Hästen gick bra in i mål men är lite seg som vanligt i loppen. Får se om han går framåt med loppet i kroppen.
Annars är det mycket galopper på hästarna den senaste tiden och det flyter inte på riktigt i höst och en häst som Greenhill's Lucky som fick Örjan Kihlström i sulkyn idag på Romme utan för V75. Det blev galopp på bortre lång och Lucky låg på en hel del och kom för nära framför varande kusk som det såg ut. Annars såg hon jätte fin ut från sidan. Även Greenhill's Amigo galopperade i slut fasen i ett lopp i veckan på Åby och det är väldigt tråkigt för han gjorde ett ganska bra lopp på Axvalla som tvåa gången innan. Sandy blev trea på Åby senast och gjorde det bra efter en försiktig start från kusken. Greenhill's Bobby galopperade i Finland också tidigare i veckan han som nästan aldrig går upp i galopp så var den dagen förstörd. Han verkar ha formen uppe annars. Det är väl till att försöka tro att det blir bättre framöver och att Daisy som blev struken i onsdag till Solvalla kvällen inte är allvarligt skadad och att hon kommer ut snart för det har blivit dåligt med starter för hennes del i år.

2/10
I ett lunch lopp på solvalla i fredags startade Greenhill's Lucky från spår fyra bakom bilen och hamnade i tredje utvändigt från start och där satt hon till ca femhundra kvar och avslutade riktigt bra. Det var roligt att hon fick till ett lopp och hon såg riktigt fin ut från sidan, kanske låg hon på något men hon verkade pigg och löpsugen så vi hoppas att hon kan starta på nu för sin tränare och ägare Mertsi Bollström som har hästen hos Tomas L Larsson.

8/9
Debuten för Greenhill's Amigo från spår elva bakom bilen på Axvalla i tisdags blev till slut tredje invändigt och det blev mentalt bra för Amigo så här i sin första start. Amigo är nu fyra år och har haft en del skade problem men verkar nu redo för att tävla men han skall startas igång och bör väl gå framåt med det här loppet. Amigo är en ganska stor häst och har samtidigt ett stort steg som han kan ha nytta av när han blir starkare framöver. Vi ser med spänning fram emot nästa start för Tap In sonen.

2/9
Bobby vann från dödens och gjorde ett mycket bra lopp och verkar hittat formen igen och tränaren Erki Pekka Mäkinen har tränat på mycket och nu verkar det som det ger resultat och efter segern i början av juli så kom Bobby aldrig upp i sin riktiga nivå enligt tränaren.Nu hoppas han att Bobby skall kunna tävla på och göra bra ifrån sig ett tag till.
Greenhill's Bobby gjorde ett bra lopp i det senaste loppet också och slutade fyra på 1,15,0 över 2100 meter i en snabb öppning.

Kan vara värt att notera att vårt yrväder Greenhill's Candy äntligen har fått till ett lopp utan galopp och hon slutade tvåa i ett B-lopp på Åby i Måndags. Grattis till tränaren och vi får hoppas att det funkar i nästa lopp också.

24/8
Man kan väl påstå att det kändes inte så bra med Devil efter att köpet gick åter förra hösten på kriterier auktionen på grund av en dold skada i ett bak knä. Prognosen var ganska dyster men vi beslutade att Devil skulle behandlas och försöka köras in och så förhoppningsvis kunna hålla sig fri från sin ovanliga skada. Devil kördes in och började tränas i vanlig ordning med mängdträning och det har gått riktigt bra. Men han saknar ändå mycket träning totalt sett men han verkar vara en hyfsad travare så här långt och av skadan känner han inte så mycket av som det verkar. Så att Devil redan nu skall gå premielopp känns ju väldigt oväntat men väldigt roligt. Roligt även för tränaren Jan Björkqvist som tagit över hästen och kämpat på med Devil som alltså skall gå sitt premielopp på Vaggeryd nu på söndag.

18/7
Greenhill's Cindy har sitt premielopp avklarat på tiden 1,33,5 och är våran andelshäst som vi hoppas skall komma till start i höst. Hon var häst nummer två av årets två-åringar som gått premielopp.

8/7
Lady gick en hyfsad repa från tredje spår i ett lunch lopp på Åbo travbana idag men hon kom aldrig förbi den som vann som dock var riktigt bra och gick i mål med norsken kvar och vann på ett riktigt bra sätt. Båda hade samma slut tid 16,0 i mål och det var jämt. Fin resultat rad för Lady så här långt i Finland. Hon har 2-1-2 och tjänat lite över hundra tusen totalt med rekordet 13,9 över 1600 meter. Hon är fyra år och det ser bra ut så här långt.

2/7
Hästarna går som skållade troll just nu. Det blev en jämn slutspurt på Åby i torsdags för Greenhill's Sandy mellan tre hästar. Sandy som fick dödspositionen från start höll väldigt bra och kunde koppla grepp om ledaren strax före mål men kunde inte värja sig för hästen som låg kloss i rygg tills det var ca tre hundra meter kvar och blev slagen med huvuds längd innan målgång. Det var synd för hon gjorde ett väldigt bra lopp och var den moraliske vinnaren.

Snacka om förändrad häst sen Greenhill's Lady kom till Finland. Första loppen på finsk mark slutade med en snygg andra plats. Nu i går fredag så vann Lady överlägset på tiden 13,9 över 1600 meter med Mika Forss i sulkyn. Efter snabb öppning i andra spår så fick hon överta ledningen efter 500 meter som klockades till 1,11 och sedan ledde Lady överlägset med 20 meter loppet igenom i princip men avstannades något 50 meter från mål.

29/6
Fyra åriga Greenhill's Tiger klarade kvalet på en skaplig tid tror jag 18,8 enligt svensk travsport. Får se när han startar vad han duger till.

När det gäller årets två-åringar så blev det Greenhill's Any som gick premie lopp först och det hade man inte väntat sig. Hon heter nu mer Ina Zenz tyvärr lite tråkigt med namnbyten på våra hästar men det får man ta , speciellt när hon nu är flyttad till Mr Stig H Johansson själv och det känns ju hur bra som helst. Då skall man veta att det är en väldigt enkel moders stam och vars mor jag inte betäkt från början. Det är hur konstigt som helst att just hon har hamnat hos Stig H. Men tydligen så har dom varit väldigt nöjda med henne, dom tidigare tränarna.

28/6
Greenhill's Daisy fortsätter att vinna lopp med jämna mellanrum och hon tog sin 13 seger på Årjängs travbana i lördags. Tydligen var segern lätt och Daisy var ganska obrukad i mål på tiden 13,8 över 1640 meter. Hon forsätter att trivas hos stall Goop som det verkar och hon har alltid sin fina spurt att ta till till slut. Kanon trevligt!

21/6
Nu var det dags för debut för ytterligare en häst som har blivit såld till Finland. Greenhill's Lady blev tvåa från spår 12 bakom vingen 2100 meter på fina tiden 16,2 på ett förvånande bra sätt och hon såg väldigt spänstig och rejäl ut från sidan. Hon fick en galopperande häst framför sig i slutkurvan som störde henne något annars kunde det blivit en seger i debuten för det var hårt i mål. Har fått igång lopp arkivet från Finland nu. Lady gick ju inget vidare den sista tiden i Sverige men nu såg hon väldigt löpglad ut. Hon hade bla stora problem med halsen och något med något ben också. Ser ut som dom fått ordning på detta. Hon blir intressant att följa framöver i alla fall.
När det gäller Greenhill's Bobby så har jag sett hans seger lopp och det såg mycket bra ut och hans nya kusk verkar passa honom bra. Han blev trea från dödens i lopp innan över 2600m på ett mycket stark sätt och utkontrad strax före mål. Tiden var riktigt bra en 16,3 tror det var. På pallen tre lopp i rad med Mika Forss totalt 6 i år.

20/6
Greenhill's Tiger har nu blivit fyra år och står hos Kari Lähderkorpi. Tiger fick en gaffelbands skada på våren som treåring och är nu alltså klar för att gå kval lopp på Halmstad på måndag när det är uttagningslopp för stosprinten. Mycket spännande att se vad han kan duga till och vad det är för typ av häst.

15/6
Bobby tog sin första seger i år borta på Tammerfors banan i Finland. Har inte kunnat se loppet men Bobby har tagit två tredje platser dom två första starterna i år och han var andra rankad i går dagens lopp. Det låg kanske på lut för en seger. Det är jättekul att han leverar.

25/5
Greenhill's Lucky är tillbaka på tävlingsbanan efter att har varit i Finland och har inte startat på nio månader. Hon gjorde årsdebut förra fredagen på Romme och hon gjorde ett riktigt stark lopp men fick en bedrövlig resa av sin kusk i detta lärlingslopp.Hon gick i tredje spår från femton hundra kvar i princip loppet igenom och blev unosad om fjärde platsen strax före mål. Det såg ut som om hon var den som hadde vunnit detta loppet annars. Men det är jättekul att hon är tllbaka igen och hon har mognat en hel del som femåring.

24/4
Greenhill's Daisy Blev tvåa i ett stolopp på Solvalla och fick för det 30.000kr och gjorde det riktigt bra från spår 7 bakom bilen. Björn laddade ordenligt och Daisy fick gå i tredje spår en bit in i första sväng som sedan blev andra ytter. På upploppet fick hon gå ungefär 250m kvar och avslutade riktigt bra utan att nå segraren på nya rekordet 14,4 över 2140m. Daisy hade inte startat på åtta veckor och hon gick barfota och hon slog flera V75 hästar.

31/3
Spännande med två av våra fyra två-åringar som är anmälda till det nya två årings loppet på Örebro i December med 300.000 tusen i första pris. Det är våra ston som verkar bäst som vanligt och det är Glenn Norman som anmält Greenhill's Any och så är det Greenhill's Cindy( Trän Jan Björkqvist) som är vår senaste andelshäst som är anmäld till detta spännande och populära två åringslopp. Men det är en hel del som skall bevisas innan man är där. Men båda tränarna verkar ju väldigt nöjda med dom så därför har man väl tagit chansen.

11/3
Efter start galopp bakom bilen trodde man att det var kört. Men Greenhill's Sandy efter att tappat nästan 60-70 meter var Sandy tillbaka i fältet som sista häst invändigt i slutet av första sväng och senare i loppet kunde hon slinka ut i andra spår som sedan blev tredje ytter och sex hundra kvar tryckte kusken gasen i bott och Sandy svarade med att svepa fältet i ett nafs och sedan var det defilering in mot mål och Sandy vann med närmare 25 till 30 meter. Imponerande!!!!

3/3
P.G. Ville blev tvåa i ett lunch lopp på Axvalla i måndags. Det blev ett rejält dagsverk kan man säga. Han fick ge sig iväg ifrån fjärde ytter ca åtta hundra meter från mål och sedan blev det tredje spår hela vägen in i mål. Han var till och med i fjärde spår en stund i sista sväng och höll storstilat till en andra plats. P.G.Ville har nu tjänat lite över trehundratusen och formen verkar vara på gång.

Greenhill's Sandy gjorde också en fin insats i söndags på Åby där hon blev femma ifrån dödens hela loppet och hon höll riktigt bra ända in i mål. Hon visar att hon hänger med även mot det för den dagen ganska tuffa motståndet. Positivt av Sandy! Som verkar hålla formen.

29/1
Greenhill's Daisy tog seger nr 12 på fredags kvällen på Örebro mot ett inte allt för svårt motstånd. Hon tog ledning efter ungefär 400 meter och behöll den ända in till mål. Det var den största pris summa som Daisy har tagit till dags datum, 50 000kr in på kontot till ägarna och även till uppfödarens stora glädje. Greenhill's Sandy gjorde också ett fin lopp i veckan på Åby lunch lopp med en fjärde plats mot bra motstånd. Tidigare i år har hon även blivit tvåa och har tjänat 20 300 i januari och hon ser liksom Daisy fin ut för dagen och är väl våra start hästar just nu. 75.300 totalt för januari är väl en riktig bra start på 2011.Men det kan ändra sig fort har man lärt sig.

10/1 2011
Trav året 2010 är över och vi kan konstatera att det blev inte så dåligt med insprungna pengar av våra hästar där ute. Totalt blev det i år det sämsta året men vi kom över fyra hundratusen närmare bestämt 427.877kr mot 2008 då blev summan 433.500 men det var faktisk på endast 45 starter det året mot årets prick 100 starter och det är mest till dax datum för en säsong. Roligast i år är väl Daisy som utvecklades till trogen flitigt startande tävlingshäst som tog fyra segrar med banrekord på färjestad som den startande ketchup effekten som sedan drog i gång med en jättetrevlig trav säsong för hennes del. Testet med norsk huvudlag slog väl ut kan man påstå utan överdrift. Annars var det nog på V75 dagen på Örebro som hon imponerade mest när hon vann med ca 45-50 meter med krafter kvar och i kanon fin stil. Har alldrig sett Daisy så fin någon gång tidigare, hon ägde banan som favorit och dessutom med skor runt om.

Även Greenhill's Sandy har utvecklats till att bli en riktigt fin travare som går
hela vägen in till mål. Hon verkar stark och rejäl och tränaren hade planerat snälla lopp för henne och ville spara hennes psyke. Det blir intresant att se hur långt hon räcker i år om hon får vara frisk.

13/12
Treåriga Greenhill's Amigo kvalar på Axvalla på fredag. Efter mycket problem med hästen så är det ändå dags för Amigo som är en hingst efter Tap In att kvala. Han är näst i tur att vara igång bland kullen födda 2007.
Vilket har varit en riktig oturs förföljd årgång där var och varannan häst har blivit försenad på grund av diverse olika skador. Förmodligen kommer någon aldrig till start över huvudtaget misstänker jag. Av fem stycken så har endast en startat som treåring. Hoppas några fler kommer ut som fyraåringar. Jag saknar hingstar bland våra start hästar.

4/12
Greenhill's Daisy har kommit igång bra efter ett litet uppehåll. Formen verkar sitta direkt men på V75 funkar det inte för hennes del och förklaringen till detta är väl att hon inte har fått chansen på rätt start modell och kanske distansen också för den delen. Men hon kanske får chansen nån mer gång på V75. Annars är det hon som drar in uppfödarpengar tillsammans med Greenhill's Sandy som verkligen sett stabil och rejäl ut den sista tiden. Det lär inte bli något nytt rekord på insprungna pengar i år. Kommer nog inte upp till 400.000 tusen i år och på det blir det nog det sämsta året sen första starten. Vi får se när december är slut.

11/11
Greenhill's Sandy visade startsnabbhet ikväll på Åby som jag inte sett tidigare, hon tog enkelt ledningen för att sedan släppa till klaus kern och det var ju helt rätt. Hon höll väldigt stark hela vägen men ledaren var för bra och sedan att hon blev slagen av favoriten som kom bakifrån på mållinjen är inget att siga om.

25/10
I går på Axvalla gjorde P.G.Ville debut för Ulricehamns tränaren Jan Björqvist numera proffstränare, som hade ställt hästen i god ordning. Det slutade med en fin andra plats på tiden 16,8 över distans 2180m med fin spänst över mål.

14/10
Greenhill's Sandy sänkte sig över 2140a till 16,4 och tog också andra platsen i kvällens sista lopp på Åby i ett amatör lopp. Hon tappade mycket i starten bakom en ordenligt trögstartad häst och tappade säkert en ca 75meter på dom i täten och där rök nog segern. Kan hon få vara med där framme nästa gång så är hon inte helt ofarlig i en slut strid.

7/10
Efter den dystra helgen i Stockholm med ett stort lass med negativa tankar om vår sitts som uppfödare i Sverige idag och efter en egen tråkig auktions helg för våra ettåringar så sken den grå himlen upp något av att Sandy vann lopp i måndags. Visserligen i ett B-lopp men hon gjorde det på ett bra sätt. Hon kunde ej ta ledningen från start men gick ner i rygg för att sedan på sista långsidan gå ut och sätta press på ledaren och från 600 hundra kvar ta över ledningen och sedan gick hon bara ifrån och vann på 17,9 över 2140 meter i bra stil.

13/9
Lördagens V75 på Mantorp blev Greenhill's Daisy utan pengar efter en ganska bra resa trots dåligt startspår (8) med lucka i sista sväng hade man förhoppningar att hon skulle avsluta som hon har gjort i tidigare lopp den sista tiden, men det hände ingenting denna gång. Tråkigt eftersom hon har haft fina formen i dom tidigare loppen. Men enligt Björn Goop så kändes inte baksteget lika snärtigt som tidigare. Hon skall tydligen kollas i veckan.

30/8
Greenhill's Daisy är i sitt livs form och vann i kväll igen på Färjestad på tiden 13,7 över 1640 från spår 8 bakom bilen. Och gången innan på Örebro segrade Daisy med 8 längder och var helt överlägsen över 2100m på tiden 14,9 med skor runt om och tussarna kvar över mål. Björn Goop och Daisy funkar väldigt bra ihop och han har lärt känna henne väl nu och vet att hon kan från olika lägen i loppen. Hon har sprunget in 148 500 i år nu och vi får se hur länge formen hänger i. Det borde vara dags för V75 snart!

4/8
Greenhill's Daisy vann ett lunch lopp på Färjestad i tisdags efter en rykande spurt från tredje invändigt med lucka i sista sväng. Hon är väldigt spurt stark vid rätt resa och verkar ha den fina form hon har haft en tid. Det var nionde segern och lite över 300.000 tusen inkänat.

8/7
Våran fyraåring Greenhill's Lucky står sedan en tid i Finland och har gjort några starter utan att det har blivit rätt men nu med bra startspår denna gång så gjorde hon ett riktigt bra lopp. Från att körts en bit i dödens och pressade sig till ledningen varvet från mål och sedan press utan på resten av loppet så kunde hålla hålla ledningen in i mål på tiden 16,3 över medel distans. Synd att man inte spelade hon stod i 40 gånger pengarna.

28/6
Som vanligt fölar våra ston ute i hagarna bland sina kompisar. Så även i år. Det var bara årets första fölunge som blev till inomhus för det var riktigt kallt ute då i maj. Det blev till slut två ston och två hingstar och det är vi väldigt glada över. Bilder och stammar kommer senare på hemsidan.

7/6
Vår första avkomma Greenhill's Beauty är själv ett avelsto nu och har blivit mamma för någon vecka sedan. Hon fick ett sto efter Varenne som allt verkade vara ok med enligt ägarna. Jag skall själv åka och titta till dom en dag i sommar. Hennes nästa partner blir Love You.

5/5
Det blev ett svårt lopp för Lady från spår 11 i vårens största lopp för tre-åriga ston på Solvalla. Loppet det handlar om heter Juliennes lopp och har 100 000 tusen i första pris. Ett lopp som Greenhill's Beauty vann för fyra år sen på tiden 1.15,1. Lady blev åtta på tiden 1.17,0 över 2140 meter.

3/5
Greenhill's Daisy tog sin åttonde seger på Färjestad och dessutom banrekord för äldre ston över 1160m voltstart på tiden 13,9 i denna något kyliga V5 kväll. Daisy har inte haft någon större lycka hos Gooparna till dags datum men med Björn i sulkyn igen och med norskt huvudlag som hon svarade fint på, såg Daisy riktigt fin ut igen. Enligt dom rapporter jag har fått så gick Daisy i underkant 1,12 sista varvet. Nu hoppas jag att dom håller Daisy på gott humör så hon kan hålla till på denna nivån framöver.

Fick även in en tredje plats på Halmstad i kväll genom P.G.Ville som startade på distansen 2640m och från spår elva så kördes P.G.Ville fram till dödens varvet från mål och svarade för en bra prestation utan att kunna hota vinnaren och andra platsen.

8/4
Greenhill's Blondy (4år) startade på Axvalla i tisdags över 2140am och slutade trea efter en invändig resa tills fem hundra kvar ut i andra spår och fullföljde fint in på upploppet med en bra avslutning så här i årsdebuten. Hon såg riktigt fin ut från sidan och lärlingen Marcus Melander var nöjd med Blondy som landade på tiden 18,8 och vi ser fram mot nästa start.

Därimot var jag inte nöjd med Greenhill's Daisy (6år) som startade i loppet före Blondy och som visade upp en väldigt het stil före loppet och galoppen i starten var inte helt överaskande det finns risk att hon har kommit tillbaka till samma tendenser som hon hade hos Åke Svanstedt. Hoppas att jag har fel.

5/4
Greenhill's Bobby (4år) tog sin första seger på finsk mark och även sin första seger i karriären på långfredagen på travbanan Forest Hill i Åbo. Som jag rapporterade från förra loppet Bobby gjorde så såg han väldigt fin ut så var jag inte helt fel ute. Även om jag inte har sett loppet själv denna gång så har jag fått fram lopp-resultat i skrift så att säga med en dålig översättning från finsk sida. Jag har fått uppfattningen att han vann klart och att han hade läget under kontroll hela vägen från ledning samt att dom ansåg att han var redo för tuffare motstånd nästa gång. Bobby vann på tiden 1.17,0 över 2100m auto och vinterbetonad bana.

30/3
Greenhill's Blondy (4år) gjorde en bra insats i ett provlopp på Axvalla förra torsdagen. Hon vann efter att tagit ledningen från början och hästarna som stod på tillägg kom aldrig i närheten. Banan var väldigt tungsprungen så tiden är inte mycket att grunna över men hästen kändes ok enligt tränaren Jan Björkqvist.

Greenhill's Randy (4år) är ett riktigt sorgebarn som tränaren Göran Jansson inte får någon ordning på i travet. Hon får inte till travet när det börjar närma sig 1,20 tid och galoppen kommer tydligen varje gång och vad detta beror på har tränaren inget bra svar på vad jag kan förstå. Förmodligen blir det vår första uppfödning som inte kommer till start.

Pratade med Svante Båht om Greenhill's Tiger (3år) som har honom i träning åt Kari Lähderkorpi. Han har tagit till sig träningen på ett bra sätt och allt verkar ok med honom. Han tränar 1,20 på rundbanan med väldigt tung balans enligt Svante Båht. Men det är en bit kvar till kval som det verkar men en häst som kommer till start fram över trodde han i alla fall.

Greenhill's Daisy (6år) har tränat på bra och är startklar enligt skötaren som jag pratade med. Dom söker nog lopp till Daisy trodde hon.

25/3
Årsdebuterande P.G.Ville gjorde ett kanon lopp i tisdags på Axvalla och vann på 18,0 2140m med flera längder. Efter att fått två rejäla tryckare under resans gång så var han ej knäckt utan kunde gå i mål utan att vara helt tom. Segern belönades med 50 000 tusen i första pris och blev också vår uppfödnings första årsseger som för övrigt börjat riktigt bra.

Måste även flika in Greenhill's Sandy från Åby i kväll där hon blev fyra i ett lopp som bestod av tufft motstånd men hon löpte säkert och ser stabil ut och hennes tid i mål blev fina 1.17,9 2140m voltstart.

20/3
En fjärde plats för Greenhill's Bobby i ett lunchlopp i Tammerfors där Bobby fick tuffast möjliga lopp. Kusken Erkki Mäkinen sparade inte på krutet där Bobby från spår åtta (nerstruken till spår 7) kördes framåt och kom ner i andra utvändigt fick sedan dödens efter sex hundra meter och varvet från mål sattes högsta fart för att få ta över ledningen men misslyckades men ett nytt försök sex hundra kvar och lyckades han ta sig förbi favoriten men då var Bobby ganska mör och tappade travet i utgången av sista sväng och galopperade, togs ut i banan men ställde sig  och kom tillbaka till en hedrande fjärde plats. Mycket bra betyg till hästen men till kusken blir det inga pluspoäng precis. Bobby såg dock väldigt fin ut och travet var luftigt och rejält. Det verkar som han har utvecklats till en riktigt fin travare och tiden 16,8 över 2100m med galopp och på snö fylld vinter bana  verkar det här riktigt lovande om han inte körs som han gjordes i detta lopp. Loppet vanns av en av favoriterna från de bakre regionerna i detta över forserande lopp.

15/3
Här kommer lite mer rapporter om våra hästar och deras status i dagsläget. När det gäller den nu femåriga Greenhill's Candy, som inte gillar att tävla och uppträder väldigt nervöst inför en start, har hon inte tränats så mycket den senaste tiden. Detta på grund av för mycket snö enligt tränaren som meddelar att hon bara går lättare rid jobb just nu. En bit kvar till start förmodligen.

Treåriga Greenhill's July som tränas av Petri Puro har tydligen fått ett överben som dom har bränt bort och som har gjort att det blir någon månads förskjutning med kvalet, som är det som hon skall klara av först innan det blir start för hennes del. Enligt skötaren har träningen fungerat bra annars i vinter. July gick aldrig något premielopp i höstas men vad det är som har strulat har jag ej fått någon klarhet i.De har bytt skötare på henne så jag har inte pratat med rätt person om detta.

Fyraåriga Greenhill's Blondy som tävlade något ojämnt förra året har tränats på hela vintern utan problem och hon känns starkare i rakbane jobben nu enligt nyblivne proffstränaren Jan Björkqvist. Hon har gått ett lättare ban jobb utan att något större krav sattes på tiden men skall gå ett tuffare jobb i veckan och sedan ett provlopp innan det blir start säger Jan.

Greenhill's Lucky som nu är fyra år står i Finland hos Mertsi Bollström. En häst med fin talang men som har svårt att behålla hullet gjorde några starter förra året men det stämde inte fullt ut som treåring. Hon har nu i vinter endast pulsat i djup snö för att öka muskelaturen på henne, vilket hon har ganska klent med. Lucky kommer att gå tillbaka till sverige igen och flyttar med sin tränare. När det gäller start för Lucky så menar Mertsi att det kommer att ta tid med det. Något svårbedömt just nu men han vill inte stressa med henne. Fler rapporter kommer snart...

6/3
Greenhill's Sandy gjorde ett väldigt bra lopp på Åby i torsdags och kördes också snällt i loppet i fjärde invändigt men spurtade rejält på upploppet när hon fick chansen och gick in på en fin tredje plats på 1.18,6 över 2140m utan att ha gått några riktiga snabb jobb före den här års debuten. Hon verkar ha bra fysik och lägger faktiskt rejält med mark undersig. Hon kan verka lite trög mitt i loppen men går ända in i mål. Det känns väldigt trevligt med Sandy med tanke på att hon verkade väldigt snurrig i hjärnan som tidig unghäst. Hon verkar i alla fall ta tävlingsbiten utan att stressa så här långt i alla fall.

Greenhill's Lady som startade som tvååring på ett bra sätt gjorde debut på Gävle i torsdags och tog andra platsen i ett väldigt litet startfällt där endast fyra treåringar var anmälda till detta E3 lopp med 40 tusen i första pris. Sammantaget såg hon väldigt fin ut från sidan. Hon såg maffigare ut i år på något sätt och håller en fin stil men mot segraren hade hon inget att sätta emot som vann med många längder. Visserligen hade segraren, som var den ende som inte var ett sto, lopp i kroppen. Tiden var 18,7 på segraren och Lady gick i mål på 19,8 över 2140m auto som är svårt att bedöma var det kan betyda i detta sammanhang. Man har ju lite förväntningar på Lady men vi får se hur hon går i nästa lopp innan jag tar ut något extra.

2/3
Har kollat upp hur det går för en del av våra hästar med deras vinterträning. Första hästen är Greenhill's Mary som är tre år och som nu mer tränas av Danskan Bente Östergaard från Danmark. Hon är jättenöjd med Mary och hon känns fin fin i jobben och hon räknar med att kvala henne i början på april. Greenhill's Lady tre år startar på torsdag i tre-årings lopp på Gävle för Per Engblom. Hon känns bra i träningen och har jobbat 19 tid på rundbana och han tycker att hon känns snärtigare i steget. Lady är behandlad en gång under vinterträningen annars har allt fungerat som det ska. Hon är något rund för dagen men det är helt ok så här inför tävlings säsongen enligt Per. Sista hästen denna omgång är Greenhill's Sandy som också startar på torsdag på Åby för sin amatörtränare Roland Rutgersson. Han meddelar att det har varit lite svårt att träna den sista tiden och hon har inte fått några riktiga snabbjobb inför den här starten. Sandy står fint inne i detta lopp och därför tar dom chansen och startar henne, men Roland medger att han inte riktigt vet hur hon skall bedömmas inför den här starten men det får bli ett test lopp för Sandys del.
Återkommer med fler av våra hästar.

27/1 2010
Det har varit lugnt på våra hästar i slutfasen på 2009. Många unghästar tränas på hos olika tränare och en del går väl vanlig vinterträning. Men först ut 2010 blev Daisy som är flyttad till Goop efter en del nya andelsägare på hästen då jag själv hoppat av andelsägandet. Första starten för Goop blev en bra tid för Daisy och en fjärde plats med krafter kvar men stilen var inte den bästa. Vi får se om dom får henne till att gå rakt i sulkyn till nästa start och att hon trivs för det är viktigt för den här hästen, hon fungerar inte i travet och blir vass och lurig i sitt uppträdande.

27/11
Ja då blev det en seger för Greenhill's Sandy i sin tredje start på Åby torsdagen den 26/11 i lopp 11 slog hon till med en fin avslutning efter en väl upplagd styrning av Rolf S Rutgersson. Detta värmde uppfödaren i höstmörkret och vi hoppas att Sandy kommer att synas mer på banan framöver.

2/11
Bobby såldes på internetaktion av Stefan Melander bland en del andra 3-åringar. Bobby såldes till Robert Ericson för 125 000kr på tisdagen innan Breeders Crown semifinalerna. Men det blev inga pengar för Bobby i semi för han kom i mål som första häst utan pengar med lite krafter kvar, men han har svårt att räcka till mot dom här hästarna i dessa sammanhang. Vi får hoppas att den nya ägaren el tränaren matchar Bobby lite snällare framöver och får till hans första seger i karriären.

22/10
Ytterligare en seger för P.G.Ville som ser riktigt fin ut för dagen och han verkar vara en häst med fin styrka och som har sin bästa del i slutet av loppen. Det känns som han kan tjäna fina pengar framöver. Tiden blev 15,8 över distans 2646mA och den distansen verkar vara en fördel för honom.

14/10
Det blev en sjätte plats för Lady i Breeder's Crown för två-åriga ston på solvalla i kväll. Hon kom i mål på tiden 18,9 över 1240m auto och jag har ej sett loppet så jag kan ej utala mej om hur loppet blev kört. Det var Erik Adielsson som körde henne för tredje gången på solvalla.

9/10
Från dödspositionen på distansen 2640m vann P.G. Ville sin femte års seger på Åby i går kväll som också blir den femte i karriären eftersom hingsten efter Fast Photo inte kom igång med sin första start förän som fyra åring. Det var stark gjort med tanke på det dåliga vädret som rådde samt lång distans men han gick som synes ifrån med någon längd dess utom. P.G. Ville har nu 153 500kr på kontot.

25/9
Det blev en femte plats För Greenhill's Bobby och det får vi vara nöjda med i denna hårda konkurens som det är i dom här loppen. Han är nu stabilare än han var för en tid sen med en massa galopper i loppen, så det känns bra men just nu är han lite för kort i rocken i dom här sammanhangen som det verkar än så länge.

22/9
När det gäller uttagningar till Svenskt travkriterium & oaks loppen för tre-åringar så är faktum att vår uppfödning har haft en häst till start tre år i rad sedan vi började. Den första till start som var Greenhill's Beauty satt fast som trea i mål samt Greenhill's Candy som galopperade på upploppet som femma. Nu är det dags för Greenhill's Bobby att försöka ta en plats till finalen vilket inte blir så lätt då han inte riktigt fått tät känning i år än men 2640m kanske passar honom bra för han är ganska så stark enligt Stefan Melander.

16/9
Lucky gjorde andra starten för Roger Wahlman på Eskilstuna i går och det blev galopp sjuhundra kvar hon tappade säkert 50 till 60 meter men kom till baka strålande och kom i mål som trea. Men tyvärr varade galoppen i över 100 meter så hon blev diskad tyvärr. Men det blev ände ett positivt form besked och det var stor skillnad på häst den här gången menade Johan Untersteiner mot första starten för Roger då hon vek sig totalt i dödens sex hundra kvar. Något fel måste det väl varit med henne den gången. Nu har vi glömt det och ser fram emot nästa start.

15/9
P.G.Ville är en uppfödning som jag delägde som uppfödare som sedan såldes på auktion och som inte blev döpt till något Greenhill's namn. P.G.Ville som han nu heter kom i gång lite sent och kvalade som tidig 4-åring har nu kommit igång ordenligt med 123 500 på kontot och fyra segrar på 13 starter.Det ser intresant och spännande ut framåt för denna uppfödning. Dags att ta P.G.Ville på allvar!

14/9
Att springa på 16,8v 1640m andra gången i tredje starten som två-åring och bara bli trea mot ston då får man verkligen bekänna färg som häst. Jag tror Per Engblom och Greenhill's Lady hade siktat in sig på beskedligt motstånd denna lunch dag på Rättvik. Men ack så blev det inte ty här dök det upp en riktigt bra två-åring som vinner på 15,6! Ruskigt bra! Tvåan är ju riktig bra också.

12/9
En sjunde plats på Åby för Greenhill's Blondy i torsdags låter väl inte så märkvärdigt, men med tanke på hur passivt hästen blev körd så får väl tiden på 16,4aM vara glädjande denna gång. Jag tror hon kan betydligt bättre utan diverse strul då hon får vara med från början och utan galopper och annat.

11/8
Greenhill's Lady premiär startade i Gävle torsdagen den 6/8 i ett två årings lopp över 1640m volt från bakspår. Hon kom igenom fint och fick rygg på ledaren och blev kvar där in i mål på fina tiden 1.16,8 och hon såg riktigt fin ut. Mot ledaren kunde hon inget göra denna gång som var väldigt bra och vann på nytt banrekord för två åringar med sju tiondelar. Det var hennes andra lopp i livet. Lady lär väl gå framåt efter detta lopp och blir intresant att följa.

13/7
Greenhill's Mary gick premie loppet i onsdags den 8/7 på solvalla på tiden 28,9 på distansen 2180m. Per Engblom tog täten från springspår 7 och lät henne hållas där hela vägen in i mål. Han lät klart nöjd med henne efteråt så nu tar han ut henne till försäljning på sin hemsida.

12/7
På tiden 21,7 över 2160m på Åby den 29/6 har nu Sandy kvalet avklarat och hon är nu den tredje treåringen som har kvalat. Jag har pratat med amatörtränaren Rutgersson som tycker att hon är lite seg och hon har inte släppt till ordenligt än men han räknar ändå med att starta henne någon gång i slutet på augusti eller i början på september. Sandy är en väldigt enkelt stammad sort som jag som uppfödare har lite lägre förväntningar på. Men det glädjer mig att hon nu har kvalat och det var riktigt roligt och se. Hennes mor har jag dock tagit bort då hon ej håller måttet stam-mässigt.

29/6
Efter tränare bytet i vintras från Åke Svanstedt till Stig H Johansson kändes det som Beauty hade hittat nya växlar och var på gång in i sto eliten, så händer det tråkiga som ibland händer i den här sportet som även händer i andra sporter att man åker på en allvarlig skada och det var just det som hände vår så här långt så kallade reklam häst Greenhill's Beauty. Hon hade dragit på sig en gaffelbands skada med lång konvalisens som följd och ägarna beslutade att hon skulle gå till avel vilket var väldigt tråkigt i detta läget för oss och även för ägarna förstås. Men det finns en chans att dom kör igång henne igen efter det att hon har klarat av mamma rollen och att allt går bra med den biten. Rapporterna som jag fått från ägarna är att hon är bokad till Varenne och jag har just i dagarna varit i kontakt med Menhammar Stuteri och Beauty är dräktig med Varenne sedan någon månad.

24/6
Greenhill's Mary, syster till Greenhill's Beauty, verkar vara redo för premie lopp enligt tränaren Per Engblom. Mary gick ett banjobb med sulky för första gången hemma på Per Engbloms rund bana på tiden 1.25 1600m på ett bra sätt. Nu kör dom inga premie lopp på onsdag nästa vecka på Solvalla enligt Per så det får bli onsdagen den 8/7 är det tänkt. Går det bra så kommer Mary att finnas till försäljning hos sin tränare på hans hemsida.

10/6
Ett sto efter Laddie u Persos Dolly och en hingst efter Insert Gede u Crowns Winner har sprungit omkring i hagen några dagar sedan dom föddes, den sista kom i söndags morse och det var hingsten. Så nu kan vi koppla av en del när det gäller den biten.

29/5
Jag hade inte pratat med Per Engblom efter hennes kval när jag skrev senast och tiden gjorde att jag var lite fundersam trotts allt men nu har jag pratat med Per och han kunde bara konstatera att hon inte kändes bra för dagen och efter besök dagen efter hos veterinären så visa det sig att hon hade halsinfektion. Hon kvalade på tiden 1.25,5 på distans 2140 m och enligt Per så kan hon betydligt bättre. Han sa att han tänkte köra mellan 1.20 - 1.21 som hon ska klara utan problem menar han. Men nu är hon kvalad och planen är att hon skall starta någon gång i Augusti om det inte tillstöter några problem fram över. 

28/5
Har inte pratat med tränaren Per Engblom när detta skrivs men Lady gick sitt kval lopp på Solvalla som sista häst och fick tiden 25,5 distans 2140m och jag antar att han är ganska nöjd med henne. Hon började sin träning i November och Per har varit helnöjd med henne nu den sista tiden.

27/5
Ett sto och en hingst har sett dagens ljus på gården. Det är Sally Greenfield som har fått ett sto efter Fast Photo samt Persos Caprice som fick en hingst efter Daquet Rapide och det var väl precis vad man önskade, men som man inte vågade hoppas på. Inga större fel går att se på dessa unga individer efter besiktning. Nu får vi invänta nästa två.

18/5
Våran treåring Blondy körd av Thomas Uhrberg tog en tredje plats i Halmstad i sin andra start på tiden 18,2 2140m. Hon kördes invändigt och fick lucka i sista sväng och hon höll farten godkänt. Vi tror att blondy kommer att utvecklas efter varje lopp framöver. 

12/5
Det blev ett tufft lopp för Greenhill's Daisy på V65 i Halmstad som hon vann på målfoto på fina tiden 1.14,9 över 2144m. Från spår elva kom hon igenom fint och till slut hamnade hon andra par utvändigt men fick sedan dödens men då skickade kusken Johnny Takter Daisy framåt i en hisklig speed för att ta ledning men det gick inte men hon kom tillbaka på upploppet på openstrech och vann med en nos. En seger som värmde både för tränaren Jan Björkqvist och ägarna så klart. Hon såg väldigt fin ut för dagen och hon gick barfota. Hon ståtar nu med sju segrar.

17/4
Våran treåring efter Pine Chip Greenhill's Lucky har sin debut avklarad, hon noterades för tiden 18,7 över medeldistans och det gav en femte plats. Vi ger henne godkänt för den insattsen och hoppas att hon går framåt med loppet i kroppen. Lucky är en fin travare med ett lätt och okompliserat trav steg, en riktig löphäst som Thomas Uhrberg utryckte sig efter värmningen. Vi har en del förväntningar på henne.

20/3
Greenhill's Lady blev den två-åring som har gått premielopp tidigast så här långt bland våra hästar. Per Engblom som har henne i träning är väldigt nöjd med henne. Det skedde på Solvalla i onsdags med tiden 30,2 på distansen 2180m.

25/2
Från spår 5 bakom bilen och för sin nya tränare så blev det seger för Daisy efter en månads uppehåll. Det var på Åby i ett lunch lopp över 1640m. Hon vann på tiden 17,2 något tung bana. Hon har ridtränats sedan hon kom till amatör tränaren Jan Björkqvist. Daisy har nu tagit 6 segrar på 20 starter. Idag blev det spets och slut.

11/2
Dags för Beauty att känna på eliten. Hon startar nämligen på V75 på lördag och hon möter inte vilka hästar som helst. Det handlar om stoeliten med namn som Fama Currit och Camilla Highness i startlistan. Beauty fick ett dåligt spår (nr 7 bakom bilen) och måste ha mycket tur och bra form för att hävda sig i detta gäng, men bara vara med i detta lopp är toppen för mig som uppfödare och Stig H måste ju tro lite på henne.

22/1
I andra starten för Beauty hos Stig H Johansson fixade hon till en seger från utvändigt ledaren på ett mycket starkt sätt. Segern blev knapp men det räckte. Hon hade legat på en aning i loppet, men såg väldigt stark och rejäl ut och hon på minde om sina fina dagar som treåring. Flytten verkar ha gjort henne gott.

14/1 2009
Då kom det en seger för Greenhill's Candy till slut. Hästen som har galopperat långt över hälften av sina starter men som har en väldig hög kapacitet enligt Stefan Melander. Hon verkar hållbar och tålig och har startat på hela tiden. Hon har startat 17 gånger med den nu på Eskilstuna och nu höll hon sig lugn med Örjan Kihlström i sulkyn. Vi får hoppas hon kan hålla sig lugn fram över, då kan det bli fler segrar hoppas vi.

19/12
Greenhill's Beauty har bytt tränare, och flyttades till Stig H Johansson i onsdag enligt rapporter som jag har fått. Beauty har väl inte funkat så bra  den sista tiden hos Åke, så ägarna provar väl Stig H och hoppas väl på att hon skall höja sig något framöver.

2/12
Greenhill's Bobby placerade sig som fyra men satt fast med lite sparat i finalen i Svensk Uppfödningslöpning på Jägersro i Lördags. Det är stort att vara med i det största loppet för två-åringar och vi är väldigt nöjda med en fjärde plats.

20/11
Greenhill's Bobby blev trea i uttagningarna till Svensk Uppfödningslöpning som gick på solvalla. Dom fyra första gick vidare och finalen är ett V75 lopp på Jägersro den 29/11. Detta känns helt fantastiskt och är väldigt stort för oss som uppfödare att ha en häst med där. Det känns som Bobby är på kraftig utveckling. Det skall bli väldigt spännande att få vara på plats den dagen.

15/10
I ett två-årings lopp på solvalla i onsdag kväll blev Bobby 4:a på 15,9 över 1640m autostart. Trots den fina tiden hade han en bit fram till segraren, en finländsk häst som vann på en mycket bra tid 14,8!! Men det var i Bobbys blott tredje start. Hoppas han tagit loppet på ett bra sätt.

23/9
Mycket trevligt med Candy i detta intressanta tre-årings lopp, men hon har väl ingen lätt uppgift att gå vidare i detta sällskap. Sen måste hon hålla sig i trav också, hon är ju så osäker. Förra året var det ju Beauty som var med ,men hon gick inte vidare då. Vi får hålla tummarna för Candy.

12/9
Bobby startade på Gävle och blev tvåa på tiden 17,9 1640m klart godkänt och trevligt med ytterligare en av våra som startar som två åring. fortsättning följer. 

19/8
Ett mycket starkt lopp av Candy från dödens på Eskilstuna. Körd av Björn Goop för andra gången så svarade hon för ett bra lopp trotts dödens med hästar både från innvändig och utvändigt på upploppet. Tiden 17,0 är bra.

30/7
En bra tid av candy på solvalla senast men dock bara en femte plats på tiden fina 16,6 volt start. Ganska bra mot stånd som alltid när man går ut på solvalla. Men hon ser bättre ut nu i auktionen  efter som hon har problem som linje travare att få plats så blir hon väldigt osäker. Vi får hoppas att Stefan får ordning på detta.

16/7
I fjärde starten fick äntligen Candy till det utan galopp. Det blev en fjärde placering i Gävle i onsdags. Det känns väldigt bra eftersom tränaren Stefan Melander har hela tiden tyckt att Candy känts väldigt bra i träning, men stressat upp sig i tävlingssammanhang. Nu hoppas vi att Candy fortsätter på den inslagna vägen.

21/5
Den första vinsten som fyra åring och för dom nya ägarna tog Beauty på Jägersro i Tisdags kväll i ett Breeders crown lopp för 4-åriga ston. Hon vann på tiden 14,5 med tussar och norsken kvar i fin stil efter ett perfekt lopp och äntligen fick hon ett bra start spår!!

24/4
Beauty är såld till hästägare hos Åke Svanstedt. Affären blev klar i veckan och hon kommer att ägas av dom nya ägarna till kvalen på söndag till drottningssilvias pokal på Åby. Vi har sålt henne som tävlingshäst och ett avtal har skrivits som gäller fram till att hon har tävlat färdigt då vi kan köpa till baka henne som avelsto. Vi är nöjda med affären.

14/3
Det blev tufft motstånd för Beauty i sin första start i år men hon såg fin ut och sprang på en fin tid 13,5 på kort distans från dåligt spår dessutom. Hon kommer troligtvis att gå framåt med detta lopp i ryggen. Nästa start blir ett första test till Stochampionatet den 15/4 på Axvalla. För Daisy har det gått sämre den sista tiden och hon var inte helt ok i sista loppet enligt Åke och är nu behandlad.

10/2
Greenhill's Daisy startar sin fyraårings säsong med att vinna på Åby 1640 m från spår 12 bakom bilen. Från att legat långt bak i fältet  till senare hamna femte par utvändig och till slut vinna strax före mål var riktigt bra gjort. Lägg till att hon har varit ifrån i två månader med endast fem tränings pass innanför västen så känns det som det är dags att ta henne riktigt på allvar framöver. Hon vann på tiden 1.14,9

31/1
Årets travgala för Axvalla hästarna blev en trevlig tillställning för oss och Greenhill's Beauty som tog hem titeln som årets treåring. För andra året i rad fick man beträda scenen tack vare Beauty som blev årets tvååring i fjol. Trevligt trevligt.


På scenen jag och Beautys skötare Josefin Virdhage

9/1 2008
För andra året i rad har man fått inbjudan till Axvallas travgala tack vare Beauty. Förra året blev hon framröstad till årets två-åring. Den här gången gäller det som treåring. Men den här gången blir det nog svårt och ta hem det hela.

19/12
Greenhill's Daisy och Beauty, våra första startande avkommer har tävlat färdigt för i år. Beauty har gått i vintervila och skall laddas för dom stora fyra-årings loppen nästa år. Med 566 000 tusen på kontot och totalt sex segrar och med 1,13,0 tid tagen i december så får man vara mer än nöjd. När det gäller Daisy så är vi också väldigt nöjda. Hon skall fortsätta att starta på men är behandlad och beräknas starta i januari igen. Daisy har tjänat 102 000 tusen och har som bästa tid 1.14,6. Hon är startsnabb och har tagit tre segrar så här långt. Det känns som om det kan bli ett spännande trav år 2008.

16/11
Äntligen start för Daisy igen. På åby tisdag dagens lunch med Lennart Forsgren i sulkyn från spår tio. Det är väl bara att hålla tummarna som vanligt och hoppas på en hyfsad placering.

21/10
Senaste uppdateringen efter att man har varit på semester i 14 dagar är ju att Beauty har tagit två segrar i följd på ett övertygande sätt, Det känns bra inför Breeders Crown semifinal på Gävle söndagen den 4 november. När det gäller Greenhill's Daisy så är hon friskförklarad efter diverse små saker både fram och bak. Hon skall tränas i sanden i veckan och känns hon som före vinsten på Axvalla så kommer hon att starta snart igen. Nu får det vara slut på hennes otur får vi tro.

6/9
Daisy startar på Axvalla tisdagen den 11/9 från spår elva och det lutar åt att vi får ligga lågt även denna gång trotts att det är Åke som kör. Men enligt skötaren så tränar Daisy bättre än någonsin tidigare. Det är fullt tryck i henne hela tiden och ligger på väldigt låg puls efteråt. Framspår nästa gång tack!

12/8
Daisy har blivit behandlad med penicillin i två omgångar och är nu helt frisk. Hon har gått ett jobb i fredags och var pigg och fin, men hon har blivit lite rund om magen och behöver någon veckas jobb innan det blir start.

23/7
Äntligen stämde allt för Beauty på söndagens avslutande travdag på Axvalla. Hon kördes ett snällt lopp invändigt bakom ledaren men hade tur och fick lucka in på upploppet och stack undan fint när Åke ryckte tussarna, hon vann med en längd på 14,5 (1640m). Daisy var ju inte så bra på Halmstad senast och det visade sig att hon hade slem i halsen samt höga vita och har gått på penselin. Men skall på återbesök idag måndag. Om allt är ok så startar hon som det var tänkt på Örebro på torsdag.

6/7
Daisy och Beauty startar båda på Halmstad nu på fredag. Daisy i lopp 2 för ston och det är enbart tjejer som kör i racet. Daisy har fått startspår 1 och det bör passa henne bra, vi håller tummarna att det går bättre denna gång. Beauty har fått sämre läge spår 7, i lopp 5 men jag hoppas att det löser sig. En stor travhelg är det i alla fall och att båda våra hästar är med känns väldigt häftigt.

13/6
13/6 kom ytterligare ett sto efter Julianon Star u Miss Crazy Lady och till sist blev det en hingst efter Lindy Lane född den 16/6 u Crowns Winner. Bilder på föl är på gång inom någon vecka.

12/6
Fölet blev en hingst efter Tap In u Sally Greenfeild. Det kanske lossnar på hingst sidan nu?

9/6
Andra fölet på gården blev en syster till Beauty efter Pearsall Hanover. En stor dam som dock ej var helt ok i bakbenen. Beauty startade senast i Guldstot på Axvalla och blev fyra med alldeles för mycket gåvillighet i loppet och blev därmed trött för tidigt. Mer glädjande var det med Daisy på Åby i torsdags då hon vann efter att tagit spets från spår fem, volt start. Hon såg fin ut och vann ganska så enkelt utan att ha tränat alla passen efter att hon varit behandlad.
Kul!  

23/5
Ett stoföl efter Juliano Star u Persos Caprice har sett dagens ljus på gården. Ett välväxt långbent föl med alla ben rättställda.

23/5
Efter besök hos veterinären i måndags behandlades Daisy i båda framkoterna. Hon visade även lite rodnad i halsen, men det var inte så allvarligt enligt skötaren. Återbesök måndagen den 28 maj. Greenhill's Beautys uppträdande i ett jobb i förra veckan visade att hon troligtvis var missnöjd med det klabbiga föret. Hon gick jobb i måndags och kändes fin.

19/5
Efter en del funderingar har Åke bestämt att det blir Guldstoet på Axvalla Söndagen den 3/6. Tanken var ett tag att det kunde blivit ett treåringslopp på elitlopps söndagen men med tanke på hur tuffa loppen kan bli där så blir det inte så. Han har själv haft treåringar där som inte har varit sig lika efter dessa lopp. Beauty tränas på för fullt annars, och verkar laddad. Men! var ur balans i torsdagens intervalljobb i sanden där hon galopperade i den väldigt blöta och klabbiga sanden. Hoppas hon inte har ont någonstans? Det återstår att ta reda på nästa vecka.

15/5
Daisy slutade femma på Örebro (15/5) i ett lopp med ett hårt tempo och blev trött till slut. Vinnaren drog hårt där framme med Daisy närmast bakom från start men orkade inte sista biten. Med tiden 17,1 sänkte hon sig med knappt 2 sekunder och får godkänt mot lite tufft motstånd. Vinnaren landade på fina 15,8. Får hoppas att Åke tar ut henne mot ston nästa gång.

18/5
Beauty gjorde sin andra start för Åke på Solvalla 25/4 2007 och vann ett treåringslopp för ston på tiden 15,1 med tussarna kvar. Hon gick barfota för första gången, men hon var dock ej riktigt fräsch för dagen men är nu är allt ok med henne och tränar nu på för fullt.

 

 

 

 

  Stall F.E.A.R  |  Tel: 321 - 4 61  |  Mobil:073-273 35 70  |  Epost: dennis.ronnby@tele2.se