Stall F.E.A.R
START
OM OSS
RESULTAT
INFO OM HÄSTARNA
VÅRA STON
ÅRSFÖL
ANDELSHÄSTAR
TILL SALU
TANKAR & IDEÈR
FOTOALBUM
KONTAKT  

  EN ÄKTA HATTRICK!
Tre kullar, tre hästar, tre uttagningslopp i Svenskt travkriteriun och Oaks
 

Information om våra hästar

GREENHILL'S BEAUTY (Avelssto)

Sto född 2004
Tränare Stig H. Johansson
e. Comets Tail
u. Persus Dolly
eu. Super Arnie
Mankhöjd: 1,63

Blodbanken

 

RESULTAT STÖRRE LOPP
Lopp Plac. Bana
Breeder's Crowns, 2-åriga ston 2:a Jägersro 25/11
Juliennes lopp 1:a Solvalla 25/4
Breeder's Crowns, 3-åriga ston 1:a Färjestad 7/10
Oak Revanschen 1:a Solvalla 17/10
Breeder's Crowns, 4-åriga ston 1:a Jägersro 17/5
     
     

Beauty

21/1 2009 vinner Beauty i sin andra start för Stig H Johansson på tiden 16,2. 2140m. Från att gått utvändigt om ledaren hela vägen. Beauty gjorde sin andra start för Åke på Solvalla 25/4 2007 och vann Juliannes lopp för tre-åriga ston på tiden 15,1 med tussarna kvar. Hon gick barfota för första gången, men hon var dock ej riktigt fräsh för dagen.
Beauty vinner i debuten på Halmstad från dödens. Distans: 1644 m, Tid: 19,3, Datum: 30 oktober 2006. Beauty sträcker ut i ett jobb på Axvalla som tvååring för sin unghästtränare Jan Björkqvist.
Beauty på sensommaren 2005 hemma på gården. Helt ovetande om framtiden, där hon sedan blev vald till årets tvååring och treåring på Axvallas travgala.


 

GREENHILL'S DAISY

Sto född 2004
Tränare Olle Goop
e. Malabar Circle Ås
u. Miss Crazy lady
eu. Sierra Cosmos

Blodbanken

RESULTAT STÖRRE LOPP
Lopp Plac. Bana
STC:s Unghästserie
Klass 1 ston
1:a Åby 7/6
     
Banrekord, äldre hästar, ston 1:a Färjestad 3/5
 

Här slår Greenhill's Daisy banrekord på Färjestad över distansen 1160m voltstart på tiden 13,9 med Björn Coop i sulkyn. En väldigt rolig grej att Daisy slår till med banrekord och visar att hon inte har slutat att springa, fast de senaste loppen innan inte har varit så positiva. En fin merit dessutom för framtida avels arbete för Daisy.

Greenhill's Daisy sticker nosen först invändigt från open strech på halmstad den 9 maj 2009 på tiden 14,9 över 2144m från spår elva bakom bilen. Det var riktigt bra gjort med tanke på att hon fick gå en riktig speed på bortre lång då Johnny Takter försökte överta spets men det gick inte och tappade sedan en längd i sista sväng men kom tillbaka stark och vann. Glada miner i vinnar cirklen och framför allt nöjda efter den här segern som värkligen blev en rysare mot slutet och som visade än en gång att när Daisy är på rätt humör så kan hon vinna från dåliga lägen. För det var inte första gången som hon presterar när man tror att det kommer att bli svårt att vinna. För tränaren Jan Björqvist har nu Daisy tagit två segrar i år av totalt sju.

Här segrar Greenhill's Daisy den 7 Juni på Åby med tiden 17,5. Från spår 5 (volt) tog hon ledningen och stannade där hela vägen med tussarna kvar.

I vinnarcirkeln ser vi några av ägarna som var på plats denna trevliga kväll.
  Daisy har sin debut avklarad och det slutade med seger på Örebro 1/5 med Calle Lindblom på tiden 19,1. Hon tog täten från springspår och ledde hela vägen med riktig rask avslutning 1,12 sista 500 m i fin stil. Daisy går premielopp på Axvalla i något trög stil för sin tränare Raul Engblom.
(Sonen Engblom i sulkyn för dagen) på tiden 33,7.
 
         Daisy skrittar i hagen sensommaren 2005. Åkes hästöga ger Daisy's extriör godkänt.

 


 

GREENHILL'S CANDY

Sto född 2005
Tränare Kent Öhrngren
e. Super Arnie
u. Miss Crazy lady
eu. Sierra Cosmos

Blodbanken

RESULTAT STÖRRE LOPP
Lopp Plac. Bana
STC unghästserie
stolopp för 3-åringar
2:a Eskilstuna
19/8
     
     
 

Greenhill's Candy tar här sin första seger som nybliven 4 åring med Örjan Khilsröm i sulkyn på Solvalla 30/1 på tiden 18,6, 1640m.

Candy poserar framför kameran några veckor innan Kriterieauktionen 2006.
 
    Candy som nyfiken fölunge några veckor gammal.

 


 

P.G VILLE

Hingst född 2005
Tränare Jan Björkqvist
e. Fast Photo
u. Com Gaby
eu. Pythagoras

Blodbanken

Senaste segern med Peter Untersteiner i sulkyn vinner P.G.Ville ett 4-årings lopp på Halmstad över lång distans på tiden 15,8 på ett övertygande sätt. Detta var hästens sjätte seger under 2009. P.G.Ville bland sina kompisar 2006 på sommar bete.P.G.Ville är hästen i mitten.
  Här tar P.G.Ville sin andra seger i ett amatörlopp på halmstad på tiden 16,4 över 2140A i fin stil för kusken Cathrine Hellberg. Trevlig kväll för ägarna. På bilden Gösta till vänster och sonen Marcus Gustafsson till höger om sin adept.Trevlig kväll för ägarna. På bilden Gösta till vänster och sonen Marcus Gustafsson till höger om sin adept.

 


 

GREENHILL'S SANDY

Sto född 2006
Tränare Roland Rutgersson
e. Dungeness
u. Raindance
eu.OnGuard

Blodbanken

Greenhill's Sandy vid sin seger i tredje starten för sin tränare Roland Rutgersson på Åby. Sandy vann på tiden 19,7 över 2140m i hällregn men fick en perfekt resa av sin kusk. Hon tjänade 12 000 i sin sista start för året som treåring och bröderna Rutgersson lär vara nöjda och glada denna kväll. Sandy har precis genomfört ett banjobb på Axvalla en behaglig sommar kväll för sin tränare Jan Björkqvist innan hon blev såld.
  Här står Sandy med sin mamma Raindance och tittar ut över näjderna sommaren 2006 någon månad gammal. En riktigt fin bild på Sandy där hon poserar och som sedan skickades in till travronden.

 


 

GREENHILL'S BOBBY

Hingst född 2006
Tränare Erkki Pekka Mäkinen
e. Lindy Lane
u. Miss Crazy Lady
eu. Sierra Kosmos

Blodbanken

Här tar Greenhill's Bobby sin första seger för tränaren och körsven Erkki Pekka Mäkinen på Forest Hill i Åbo på tiden 1.17,0 från dödens över distansen 2100m på långfredagen. (Bild ovan och nedan)
Finsk glädje i vinnar cirklen och Bobby får posera i vinnar täcke dagen till ära.
  Greenhill's Bobby någon månad innan det bär i väg till auktionen på kriterie-helgen. Bobby är en väldigt liten häst och det gjorde att vi fick väldigt dåligt betalt på auktionen. Men han har växt något för hoppningsvis i alla fall på banan.  

 

 

 

  Stall F.E.A.R  |  Tel: 0321 - 400 61  |  Mobil:073-273 35 70  |  Epost: dennis.ronnby@tele2.se