Stall F.E.A.R
START
OM OSS
RESULTAT
INFO OM HÄSTARNA
VÅRA STON
ÅRSFÖL
ANDELSHÄSTAR
TILL SALU
TANKAR & IDEÈR
FOTOALBUM
KONTAKT  
 

Andelshästar

Greenhill's Cindy         f 2009

Greenhill's Cindy hos
Åke Svanstedt

Greenhill's Cindy, sto 3 år, säljes som starthäst i 20 andelar. Gäller till o.m den 2012-09-30

Pris/Andel 8.125kr inkl moms som återfås ( 1.625kr )
Driftkostnad ca 700-750kr / månad
Månadskostnad från 1 September!

Admistration sköts av Easy KB i Uppsala
Tel. 018 - 124004, www.easykb.se
Vid intresse ring eller maila:
0732- 73 35 70, dennis.ronnby@tele2.se

Stamtavla
e. Laddie
u. Persos Dolly
eu. Super Arnie

Greenhill's Cindy har en syster som är född 2004 och heter Greenhill's Beauty och hon tränades också av Åke Svanstedt. Hon tillhörde kulltoppen bland ston i sverige som treåring och vann bla större lopp som Juliennes lopp för treåriga ston på Solvalla, Breeders Crown på Färjestad, Oaksrevanschen också på Solvalla. Beauty avslutade treårings-säsongen med att springa på 13 blankt i december som fyra på Solvalla. Greenhill's Beauty sprang in totalt 843.700kr innan hon fick gå till avel efter en skada.

Läs tränarrapport
Greenhill's Cindy
 
Greenhill's Cindy
 
Greenhill's Cindy
 
Greenhill's Cindy

Greenhill's Cindy utvändigt om sin sparring partner när denne värmer inför ett provlopp.
Det är blått andra gången Cindy är på banan.

 
Greenhill's Cindy

Cindy poserar efter duschen och visar upp sin lugna och trygga blick, precis som sin duktiga syster Greenhill's Beauty faktiskt.

Greenhill's Cindy

Greenhill's Cindy


Greenhill's Cindy

Sto 2 år, e. Laddie, u. Persos Dolly, eu. Super Arnie  

Om Cindy: Greenhill's Cindy är en normal brun medelstor häst som har få svaga punkter extrieört. Hon är utrustad med en rejäl motor bak som har rätt form och välmusklat kors. Hon är mer rektangulär i kroppen än lång. Hennes manke och djup där fram är ok, hon är lagom med det mästa. Cindy verkar vara en lungn häst med bra psyke som det verkar i hennes uppträdande så här långt.

Tränarapport om Cindy:

26/3
Greenhill's Cindy startar på måndag den 31 mars på Åby. Hon känns smidig ok fin i träningen enligt Jan Björkqvist. Det blev startspår tre vilket kan verka bra men förra gången vid fram spår blev hon ivrig och galopperade. Vi får hoppas på bättre lycka i starten denna gång. Det var svårt att hitta lopp för Cindy denna gång och Stefan får inte köra i detta lopp, men vi får ta det som det är och hitta andra lopp nästa månad.

9/3
Cindy har fått en ny översyn av en kvinna som ser över rygg och nacke på hästar. Hon hittade kotor i nacken som inte låg helt i rätt läge enligt henne. Cindy är nu fixad för detta och enligt Jan Björqvist så kändes Cindy bättre i fredagens rakbane jobb. Jan skall anmäla Cindy till Färjestad nästa Söndag den 16 mars.

23/2
Jan har kört lite lätt med Cindy på rakbanan med lite snabbare tempo i fredags och då kändes det inte helt hundra med Cindy. Han tror att det är något i ett framknä som hon känner som veterinären inte hittade, ingen stor grej så Jan skall lysa med sin egna laser. Nu fick hon lite längre uppehåll efter som hon inte kom med på Åby nu på tordag, och det kan vara bra för att Jan kan köra med laserbehandling någon extra gång innan det blir start. Nästa start kan bli på Åby den 3 eller 6 mars.

4/2
Det visade sig att Cindy inte var helt ok i sina ben i senaste loppet på Åby, hon har varit hos veterinären i dag tisdag den 4/2 på Bjertorps kliniken. Hon hade känning i höger fram kota samt båda bak knäna vid en undersökning.
Med tanke på detta gjorde Cindy ett riktigt bra lopp senast och nu har hon blivit behandlad och får stå över någon vecka och komma tillbaka i slutet av månaden.

6/1
Greenhill's Cindy är ju nu tillbaka hos Jan Björkqvist och har fungerat bra i de två starter som hon har gjort för honom och blivit trea båda gångerna. Hon är lugnare nu och hon får lugna ridturer varvat med lättare backträning hos Jan Björkqvist.
Jan har hittat ett lopp för Cindy på Åby torsdagen den 16 januari och vi får hoppas att hon kommer med.

28/7
Enligt vad jag har förstått så är Cindys tränings form väldigt god och hon är pigg och känns fin i träningen så formen är nog på väg på allvar. Cindy är anmäld till Ålborg på Måndag men tyvärr har Flemming inte hittat något medeldistans lopp utan hon får gå ut i ett kort lopp som inte passar Cindy kan tänka, det bör inte bli sådant tufft motstånd som senast på Axevalla. Men dom får inte köra för fort i första sväng så det blir galopp igen. Det blir som det blir det är inte Flemming som kör den här gången heller han har en annan häst i samma lopp. Det blir Mårten Fliis som kör Cindy från spår sex.

15/7
Tyvärr blev det galopp för Cindy i fredags på Axevalla in i första sväng och det gick lite för fort in i svängen enligt Stefan, jag lämnar ändå Axevalla med positiva vibbar efter vad jag såg av Cindy både på uppvärmning och den första biten innan galoppen. Hon såg väldigt fin ut från sidan med en uppkäftigare hållning om man får utrycka sig så, dessutom var travet mycket spänstigare än tidigare. Sedan har jag pratat med Stefan Söderqvist efteråt och han tyckte att Cindy kändes mycket rejälare och spänstigare och gick att köra på henne på ett annat sätt utan att hon sprang och ställde som han ut tryckte sig.
Stefan har ju kört henne tidigare och kan jämföra henne sedan tidigare lopp och hans bedömning var att hon borde känna fina pengar i den klass hon befinner sig i nu och med det motstånd som hon då kommer att möta.
Vi får hoppas att Flemming sitter upp nästa gång och lär känna Cindy också. Han är på semester nu.

1/7
Jag har i dag fått information om hur det står till med Cindy av våran Danske ägare av Cindy som varit och besökt henne hos Flemming.
Cindy hade lite svårt att trivas i början hos Flemming och hon var väldigt tunn när hon kom och hon åt inte så bra som hon borde för att orka med träningen. Hon är fortfarande väldigt tunn men har börjat trivas bra och äter bra nu och hon får nu ökad dos för att hon måste upp i vikt samt mer muskler för att Flemming skall vara nöjd med henne. Cindy kommer att anmälas till kvalen till Stochampionatet fredagen den 12/7 på Axevalla, men han anser att hon inte är tillräckligt stark och snabb för det loppet med det motståndet. Men vi ville ju försöka vara med i det loppet så vi går i mot Flemmings matchning. Vi får nog ligga väldigt lågt i våra förväntningar men det blir ett test för att se hur Cindys status är i sitt första lopp för Flemming Jensen som det för övrigt går väldigt bra för just nu.

13/6
Första tränarrapporten från Flemming Jensen.
Det senaste från Flemming är att Cindy har lite problem med ett fram ben och kan inte tränas hela tiden på max vad jag kan förstå av det jag hörde från våran danske andelsägare. Hon har inte den rätta styrkan ännu enligt Flemming men det går framåt och han räknar med att starta henne till Stochampionatet i slutet på juli. Vi får hålla tummarna att hon inte blir skadad utan kan starta som Flemming har planerat.

8/4
Det finns inte så mycket lopp just nu för Cindy i den här månaden som passar henne så bra enligt Jan Björkqvist. Runt den 25 i denna månaden fanns det något som han skall anmäla till som ser bra ut enligt Jan. Hon får vila lite nu och samtidigt spara sina fram hovar som hade blivit lite slitna av dom senaste starterna. Cindy tränas på som vanligt med intervaller och hon är ok i träningen.

8/3
Efter segern på Åby så verkar allt väl med Greenhill’s Cindy enligt Jan Björkqvist.
Hon tränar på och sköter sin träning i intervall jobben. Med ett mer passande underlag för Cindy senast så kunde hon ta sin första seger på ett ganska enkelt sätt. Motståndet var ju inte av det värsta slaget men Cindy vann ju lätt till slut och verkar lugnare och mer stabil och har fattat vad det handlar om mer nu i dom sista starterna.
Cindy är nu anmäld till dagens lunch på Åby som går nu på måndag, hon fick inget bra spår den här gången heller men vi får ta det också. Spår 8 bakom bilen och med tuffare motstånd så väntas en rejäl insatts av Cindy för att kunna få fina pengar. Enda orosmolnet är att Jan har någon infektionsbild i stallet, för några hästar har inte presterat i närheten av vad dom brukar i dom senaste loppen. Vi får hoppas att Cindy inte är smittad.

24/2
Greenhill’s Cindy sköter sin träning och allt är ok med henne. Hon startar på Åby på torsdag i lopp 10 med spår elva bakom bilen. Stefan Söderqvist sköter tömmarna.

13/2
Greenhill's Cindy tränar på och känns bra i jobben enligt tränaren Jan Björkqvist. Hon startar nu på måndag i Halmstad på distansen 2640 meter och det borde passa henne väldigt bra. Det blir Thomas Uhrberg som skall köra Cindy denna gången och han är väl en duktig kusk som har hyfsad form för dagen. Det var inte så många hästar med i detta loppet och motståndet verkar vara något enklare denna gången. Hon borde räcka till i detta gäng om hon sköter sig och kusken inte kör bort henne. Vi får hålla tummarna!

29/1
Allt väl med Cindy efter senaste loppet och hon tränar på bra och känns jätte fin på rakbanan enligt tränaren Jan Björkqvist. Hon tar i ordentligt när det kommer häst bredvid i jobben och är något bekvämare när hon går i rygg eller i täten.
Hon kommer förmodligen att starta i ett lopp nästa tisdag på Åby igen och det är upp till 32000 intjänade pengar för deltagande hästar autostart. Sedan har Jan hittat ett lopp på Halmstad nästa gång över 2640m autostart som låter klart intressant. Men vi får ladda till Åby först.

28/12
Cindy är tillbaka hos Jan Björkqvist i Ulricehamn igen för dom som inte har fått reda på detta efter senaste starten på Åby där det blev galopp igen. Åke Svanstedt tyckte inte att det var någon ide att hålla på med Cindy något mer tydligen. Inget vidare tålamod med Cindy alltså. Men nu får hon vara hos Jan tills vi har haft ett möte igen och fundera hur vi skall göra. Information från Jan idag är att hon reagerade vid böjprov i framknäna och där efter har han behanlat henne med laser och i ett banjobb på Axevalla igår så tyckte Jan att hon kändes riktigt fin i travet. Han tänker anmäla henne till den 9/1 på Axevalla i ett lunch lopp. Vi får se hur Cindy upp träder då.

10/12
Har pratat med skötaren Raul Engblom och frågade om vad Åke tyckte om Cindy efter loppet i fredags på Axevalla. Han hade varit riktigt nöjd med henne och ville inte jaga på henne det sista i loppet utan han lät henne löpa på in i mål i sin egen fart. Hon är lite seg i starten än så länge hade Åke tyck men och andra sidan så är hon rejält ner dövad med tussar och luva och han ville ta det lite försiktigt och lära känna Cindy i det här loppet.Sen var det ju ingen försiktig resa hon fick precis men hon verkade pigg och glad i hagen som hon gått sedan starten i fredags.
Hon skall tränas i morgon och vi får se senare i veckan hur hon verkar i träningen efter detta tuffa lopp som hon fick gå i snömodden dessutom.

30/11
Tyvärr blev det galopp igen för Cindy på Åby i torsdags. Men det var inte oväntat från spår fyra igen och hon är inte lugn i volt start som det verkar. Hon stressar upp sig väldigt mycke och enligt skötaren Raul Engblom så tänker Åke upp anmäla henne till nästa start för kunna gå ut i ett autostart lopp någonstans. Men enligt rapporter jag fått så såg hon fin ut i värmningen och enligt skötaren som jag pratat med efteråt så körde Åke Cindy runt efter galoppen i ett jämnt 15 tempo, och efter åt så tyckte han att Cindy inte vår en så tokig häst. Vi får inte någon riktig värde mätare på Cindy för än hon gått igenom ett helt lopp och då kommer vi även få domen av Åke om det är något att satsa på. Klarar hon bara att genom föra ett lopp så tror jag att Åke kommer att vara nöjd med henne. Men då måste hon villa tävla fullt ut för nu hänger det på tävlings psyket.

31/10
Allt här fortsatt bra med Cindy enligt skötaren och hon skulle gå rundbane jobb idag onsdag. Då får vi se vart hon står enligt skötaren Kenneth.

24/10
Tyvärr finns ingen tränarrapport att berätta för jag har inte fått tag på någon hos stall Svanstedt. Men jag hoppas att Cindy mår bra och att allt är ok annars borde dom höra av sig. Jag återkommer med rapporter när jag vet något.

17/10
Cindy fortsätter att träna på bra och det finns inget att klaga på enligt skötaren. Men han kan inte ut tala sig om när det är tänkt att hon skall starta. Jag skall höra med Glenn H Persson tyckte han, men han svarar inte idag. Skall försöka fler gånger.

3/10
Allt är bra med Cindy enligt skötaren Kenneth Glaas och hon gick ett rundbane jobb idag som gick i 22 tempo över 2100 meter.Hon är inte trött efter åt och verkar ha sin fysik och kondition på en bra nivå. Just nu kan dom inte köra intervall träning i djupsanden för det är för blött, men hästarna går på den lättare rakbanan och Cindy går där sex intervaller.

23/9
Greenhill's Cindy gick fyra intervaller i måndags i förra veckan och sedan var det rundbane jobb i onsdags. Dom körde i 25 tempo i 2000m, Cindy tog en kort galopp i starten  men gick ifatt fälten utan problem och kändes där efter riktigt fin!
I går lördag gick Cindy två intervaller på sand rakbanan och onsdag nästa vecka går hon ett nytt rundbane jobb.

12/9
Idag var själv och såg på när Greenhill's Cindy gick sitt första rundbane jobb hos Åke Svanstedt.
Jobbet gick i 25 tempo över 2100m i jämn fart hela tiden och Cindy hängde med fint utan problem.Dom körde ett uppvärmnings hit före i bakvarv och sedan gick dom till stallet för att gå ner i varv och för en kortare paus. Min bedömning när jag såg Cindy i 25 jobbet är att hon har ett mycket rejält och fint trav ett bland de bättre i det gänget som jag såg. Skötaren Kenneth Glaas som körde Cindy låg i andra par utvändigt bakom Åke och hon hade några meter fram till Åke 500 kvar men avslutade riktigt fint sista hundra metrarna och avslutade kloss i rygg på chefen.Efter tränings jobbet var det ner joggning som gällde och skritt det sista in till stallet.Hadde jag kommit till stallet utan att veta att hon precis gått ett banjobb så hade man aldrig se det på henne. Hon var varm givetvis men hon rörde inte så mycket som en millimeter på näsborrarna.Du ser att hon inte är trött sa skötaren och det var sant och jag var förvånad.Cindy har bra kondis och bra lungor där om inget snack.
Kommentar från skötaren: Cindy gick fyra tuffa intervaller i måndags och klarar dom lätt just nu. Hon är väldigt lugn och tar allt med ro samt att hon är väldigt snäll. Hon skall träna på ett tag till och gå något mer rundbane jobb innan startar trodde han.
Jag pratade även med Åke och han sa att hon får träna på ett tag till.

7/9
Har pratat med skötaren till Greenhill's Cindy Kenneth Glaas idag, och frågade hur det går och han var snabb med att svara att det fungerade bra.Det låter lite mer uppåt i snacket kring Cindy nu och jag får en bra känsla av det. Cindy klarar dom där fyra intervallerna på ett bra sätt nu och hon skall gå det där banjobbet nästa onsdag bland ett 15 tal hästar i samma heat.Det kommer att vara en värde mätning på hur hon har tagit till sig träningen så här långt. Nu börjar det bli spännande!!

6/9
Greenhill's Cindy sköter sina jobb och går framåt hela tiden och allt är ok. Enligt försteman Glenn H Persson skall Cindy gå ett banjobb på Bjerttorp för att de skall kunna kolla hennes status i nu läget. Hon klarar fyra intervaller på ett bra sätt nu och sköter hon banjobbet bra är det nog inte långt till start

30/8
Greenhill's Cindy tränar på och dom är nöjda med henne. Hon gick fyra intervaller i måndags för första gången och det gick bra enligt skötaren. Hon skall gå fyra intervaller i ca tre till fyra veckor på ett bra sätt. Men hon skall gärna klara fem intervaller på ett bra sätt innan hon startar. Men dit tar det olika tid på olika hästar att nå. Hon är trevlig att ha med och göra enligt skötaren.

20/8
I fredags gick Greenhill's Cindy tre intervaller för första gången på Åkes sand rakbana och hon blev som dom flesta hästar trötta så här i början i den här typen av tuff styrketräning. Men travet fungerade bra och hon får kämpa på tills den rätta styrkan sitter där.

15/8
Greenhill's Cindy gjorde ett riktigt bra banjobb på Axvalla för Jan Björkqvist innan hon gick till Åke och det var det som är grunden till att hon är nära till start. Hon veterinär undersöktes när hon kom till Åke och allt var bara bra med henne.

Nu har hon lärt känna omgivningarna på Bjertorp och hunnit gå två intervall jobb i Åke Svanstedts berömnda sand rakbana. Båda gångerna gick hon två intervaller och efter lite trevande från början första repan så fattade hon hur det gick till andra repan och det fungerade bra. Nästa gång hon gick två intervaller gick det helt i sin ordning och hon fungerade utan anmärkning som skötaren komenterade. Dom kör Cindy tisdagar och fredagar. Nästa gång blir det tre stycken repor i sanden. Återkommer då.

18/7
Cindy tränar på och allt verkar helt ok med henne.Cindy gick ett provlopp förra torsdagen och skötte sig bra och klarade sig felfritt för Jan Björkqvist som körde Cindy. Hon hamnade i de bakre leden i starten och var kvar där loppet igenom och hamnade på en sluttid på ca 1,21 någon stans. Varvet kvar drog Jan Björkqvist tussarna och då blev det bättre fart på Cindy och han kunde avanserat om han velat men ville inte köra ute i spåren första felfria loppet med Cindy så rutinerad som hon är och det var ju helt riktigt. Hon gick i mål med krafter kvar så det var bra.
Nu går det inte att köra några provlopp på ett tag på Axevalla eftersom dom tar lite paus efter Stochampionatet denna helgen.

30/6
Nu har Cindy klarat kvalet trotts att hon galopperade varvet från mål och tappade säkert mellan 60 till 70 meter enligt Jan Björkqvist. Men efter det gick hon riktigt bra enligt tränaren som var smått chockad där han satt bakom Cindy som gick fort sista varvet och avslutade sista fem hundra meterna på 1,17 och då rörde han henne inte utan fick bära henne dom sista meterna för det var nära en galopp till på upploppet. Och hon hade säkert kunnat gå ännu fortare om travet flyter perfekt för henne. Cindy var inte trött efter mål!!
Det kan finnas någonting bra i den där hästen när alla bitar faller på plats. Närmast blir det provlopp om fjorton dagar och Jan skall fila på balansen tills dess.

10/5
Greenhill's Cindy har varit på Axevalla ett par gånger men imponerar inte när hon kommer ut i provlopp. Vi har trott på olika möjligheter till varför hon inte vill springa och ta i ordentligt men dom ändringar vi gjort har inte hjälpt. Hon har lätt för sig och har ett väldigt fint trav steg och hon är inte trött i mål men vill inte springa ut ordentligt. Hon har fått riktigt tuffa tränings jobb det sista tiden på rakbanan och ligger sedan på ligger på en mycket låg puls efter åt. Tränaren får jobba vidare ett tag till med henne och får hoppas att hon släpper till framöver.

16/4
Cindy gick provlopp i tordags och galopperade i den giltiga starten från spår 2 men gick bra efter det och gick med full spänst över mål.
Hon behöver mer rutin och skall gå fler provlopp framöver

31/3
Greenhill's Cindy var på Axevalla i torsdags och gick jobb igen. Hon och en häst som sparring partner gick ett fullt godkänt banjobb över 1640 meter och allt var ok med Cindy. Hon sänkte sig någon sekund och var inte trött efter åt. Nästa gång skall hon gå ett provlopp i begränsad tids fart. Dags att vänja sig vid fler hästar som i tävling.

17/3
Cindy var på Axevalla i torsdags och gick jobb på ett bra sätt enligt tränaren Jan Björkqvist. Han har ändrat balansen på Cindy och det verkar som hon inte klarar att springa så bra med den tidigare balansen.Tunga järnskor med brodd är tydligen inget för henne som det verkar. Nu går hon med lättare aluminium-skor bak utan brodd för det behövs ju inte det nu när det är sommarbanor i södra sverige.Hon gick ca 1.25 1640m med en avslutning på 1.20 sista tre hundra metrarna. Hon går framåt och kommer att sänkas i tid var gång hon går jobb på Axevalla är ju meningen så klart.

12/3
Förra torsdagen var Greenhill's Cindy på banan på Axevalla och tränade. Hon gick jobb ihop med en kompis och Jan var nöjd den här gången och hon kändes fin tyckte han men det behövs fler banjobb innan vi vet var det är för häst.
Hon skall upp vecka 11 igen.

15/2
Cindy går jobb på rakbanan igen och tränaren Jan Björkqvist tycker att Cindy känns bättre nu efter behanlingen. Hon behöver få upp flåset igen och nästa vecka torsdagen den 23/2 skall hon upp till Axvalla för att gå ett banjobb som hon så väl behöver få kontunitet i efter alla små problem. Vi får hoppas att hon fungerar nu efter behandlingen även på rundbana.

19/12
Greenhill's Cindy tränar på efter sin behandling av sina kotor och känns bättre igen enligt tränaren. Hon skall till Axvalla på torsdag och gå ett ban jobb där och vi hoppas på ett riktigt bra tränings pass. Det blir som sagt inget kval lopp i år för Cindy utan nu laddar vi för nästa år och vi hoppas på tidig start som treåring i stället. Med tidig start menar jag någon gång fram på vårkanten

13/11
Greenhill's Cindy är nu frisk förklarad sen förra veckan och har börjat träna igen. Vi får förmodligen inrikta oss på att det blir endast kval i år för Cindy.
Cindy är ju på bild på första sidan på hemsidan och jag måste påstå att hon ser riktigt fin ut.

30/10
Cindy har nu kollats upp av veterinär i veckan och dom kom fram till att Cindy hade känningar i alla fyra kotor runt om och det var ju inte så bra.
Det var inte något allvarligt utan mest små reaktioner när dom böjde henne, så hon får vila ett tag och detta är ju ganska vanligt bland unghästar. Men det är ju klart att hennes starter som två åring som vi hade hoppats på börjar ju se lite mer ovisst ut.

22/10
Tyvärr var Cindy inte helt ok i sitt provlopp i torsdags på Axvalla hon travade inte bra och tränaren misstänker att -cindy har känningar i sina fram kotor igen. Hon kan också vara inne i en växt period tror Jan Björkqvist. Hon har innan dess fått lite tuffare jobb när det gäller tränings delen på rakbanan. Cindy går sex intervaller i 30 tempo och det är samma som start hästarna och hon blir inte så trött av det. Start hästarna går två intervaller mer så det är ju lite skilnad ändå. Dom skall kolla igenom henne i veckan så hon får väl vila ett tag

30/9
Dags för en rapport om vår Cindy som fick ta det lite lugnt i somras men som har varit igång ett tag nu på rakbanan.Där emot har hon fått stått över några banjobb för att tränaren har varit på lite semester. Cindy gick ett banjobb förra veckan med en del strul inblandat men Jan var nöjd än då och hon skall iväg nästa torsdag på Axvalla ovalen igen för att sänka sina tider. Just nu jobbar hon på rakbanan med fem intervaller i 1,35 tempo. Allt verkar ok med henne. Då vi hade vårt möte söndagen den 18 september så diskuterade vi vilken tränare hästen skall gå till som treåring. Och valet föll på Åke Svanstedt som tillhör Axvalla travbana.

24/8
Greenhill's Cindy fick ta det lite lungt efter sitt premielopp som hon gick den 15 juli på Axvalla och blev då godkänd på tiden 1.33,5 över 2140m volt start. Cindy var något seg tyckte tränaren Jan Björkqvist och det visade sig att hon nog hadde lite känningar i sina fram kotor och har därför nu fått ta det lite lungt i ett par veckor. Men hon har nu varit i gång och gått några tränings pass hemma på rakbanan och känns tydligen bättre igen. Tränaren har även ändrat på hästens huvudlag, och hon går nu mer med helstängt huvudlag och det har gjort att hon blivit mer på allerten och det märktes på ett positivt sätt i banjobbet som Cindy gjorde förra torsdagen på Axvalla. Nu tar vi sikte på kvallopp framöver.

11/7
Ett sista jobb gick Greenhills Cindy idag annan premieloppet som blir fredag den 15/7 på Axvalla. Allt verkar bra med Cindy och hon skötte sitt jobb idag utan problem. Det är ju fina lopp under kvällen på fredag då kvalen till stochampionatet skall genomföras på Axvalla ovalen. Det passar ju bra nu när för hoppnings dom flesta som är med på Cindy är på plats. När det gäller tiden så bör man vara på Axvalla före kl 17,00 då premieloppen brukar gå tidigt på kvällen. Vi ses! OBS! Ring mig gärna on ni vill träffa mig på Axvalla Tel, 070 - 208 00 67

17/6
Cindy har varit på Axvalla och gått ett jobb 1640 meter igår torsdag eftermiddag. Hon gick distansen på 1,29 på ett något flegmatiskt sätt men tränaren var fullt nöjd och hon kändes fin och svarar när man visar pisken. Det blir nog ett banjobb till innan premieloppet.

9/6
Har pratat med tränaren Jan Björkqvist för några dagar sedan och allt är väl med Cindy, hon tränar på för fullt och sköter sin träning helt i den takt man önskar för att snart utföra sitt premielopp. Hon ligger redan idag på en premielopps tid och hon gick bra på banan senast då hon gick på ca 1,34 full väg. Hon ligger på riktigt bra puls efter sina jobb som för hennes del tyder det på att hon har bra fysik. Cindy skall gå ett nytt banjobb nästa torsdag den 16/6 om ingen oförutsett händer.

5/5
Idag har Cindy varit på Axvalla och utfört banjobb innehållande ett uppvärmnings hit och sedan ett jobb över 1640m med en sparring partner i samma ålder. tiden låg på ca 1,40 med något ökat tempo dom sista hundra meterna. Cindy sprang invändigt och har inte reagerat för någon idag heller utmed banan. Hon är väldigt lugn och kol.

15/4
Cindy har varit på banan för andra gången och gick tre varv med en sparring partner. Hon var något trög när hon skulle gå i rygg på sin partner men tog tag i grejjerna när hon fick gå upp jämnsides och sedan var allt till belåtenhet enligt tränaren Jan Björkqvist. Hon är väldigt trygg i sig själv den här hästen som det verkar nu i alla fall.

23/3
Cindy har varit på Axvalla travbana för första gången och bekantat sig med omgivningen där. Hon joggade runt och uppträdde lungt och stabilt utan några problem. Nästa gång blir det lite mer av jobb karaktär för hennes del. Hemma tränar hon på som vanligt men tempot är den samma på grund av att rakbanan har varit i något sämre skick nu när det blivit blid väder. För att undvika skador ökas inte tempot förän det har torkat upp lite mer.

18/2
Greenhill's Cindy fortsätter att träna på. Hon går sen en tid jobb på rak-banan i tre till fyra hundra meter i 1.45-1.50 tempon på ett bra sätt. Tränaren Jan Björkqvist är nöjd och tycker att Cindy springer rakt och fint framför sulkyn och följer tränings upplägget utan några som helst problem än så länge.

8/2
Cindy har tränat på ett tag nu och hon känns och ser fin ut från sidan. Hon har till dags datum skötts sig exemplariskt i allt hon gör.

 


 

 

  Stall F.E.A.R  |  Tel: 321 - 4 61  |  Mobil: 073-273 35 70  |  Epost: dennis.ronnby@tele2.se